Mi az a nagy betonfoci Derecske mellett?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 12:26
1/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem tudok rá válaszolni, de azt kisebb koromban én is sokszor nézegettem (mert gyakran utaztunk és utazunk még most is arra), elég régóta ott van már.
Lehet, csak dísz. :)
2/7 anonim válasza:
az a nagy betonfoci csak úgy ott van. régebben kint volt a sátordombnál de elviték onnan
3/7 A kérdező kommentje:
De annak idején kik és miért készítették?
2012. febr. 5. 12:31
5/7 anonim válasza:
derecskei vagyok és nemrég találtam rá erre a cikkre, mert engem is érdekel, sokáig pár háznyira laktunk tőle és mindig érdekelt mi lehet az.
6/7 anonim válasza:
Bizony bizony, eredetileg háznak készült. Ha jól tudom összesen 3készült viszont valami miatt soha nem lett belőlük egy sem kész, illetve nem kerültek nagyobb darabszámban gyártásra.
Valószínűleg nem sok ember látott bennük fantáziát, mint ahogy a befektetők sem.
7/7 anonim válasza:
Én is Derecskei vagyok. Az háznak készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!