Hány éves vagy, melyik országban élsz és mit csinálsz ott?
Figyelt kérdés
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert sokszor az az érzésem többen látogatjuk ezt az oldalt külföldről, mint az otthoniak.
24 évesen 3 éve élek Németországban és a fősulit most kezdtem el. Otthon most végzek a jogon...
2009. jan. 31. 00:05
1/54 anonim válasza:
:)
Aranyos.
Belgiumban vagyok 23 éves és semmit teszek. :). Hogy csinálod otthona a jogot, ha Németországban élsz?
2/54 anonim válasza:
Szia.33 eves vagyok,Kanadaban elek es nevelem a fiamat.Szerintem is igazad lehet,igen sok kulfoldi latogato lehet itt.,aminek nagyon orulok,termeszetesen!
3/54 anonim válasza:
28 eves vagyok, angliaban elek 3 eve, es keszulok az anyasagra :)
4/54 Nikcsi válasza:
25 eves vagyok, szinten Angliaban elek, jelenleg 3 honapos fiammal babazom :)
6/54 anonim válasza:
Szia most november lettem 20 eves,most Ausztraliaban elek lassan egy eve elotte pedig Kretan eltem 1 evet. Tancolok, tanc orakat tartok.
Nagyon szeretnek mar haza menni, vagy kicsit kozelebb lenni az otthonomhoz :(
7/54 anonim válasza:
18 éves lány vagyok Szerbiából (Szabadka) . Most 4.es vagyok,szóval mindjárt itt az érettségi,felvételi...
Érdekes kérdés amúgy!
8/54 anonim válasza:
29 eves no vagyok Angliaban elek jelenleg. Jelenleg babazok, de tanulok is mellette. Jah es 3 eve elek itt kinn.
9/54 anonim válasza:
Szlovákiában szulettem és most is itt élek....
10/54 anonim válasza:
Mi 2 evvel ezelott jottunk Angliaba, 30 eves vagyok, es dolgozom, valamint a gyerkocunket nevelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!