Ez a szöveg hogy van magyarul? (lent)
2010. szept. 6. 16:27
1/5 A kérdező kommentje:
ha észrevette valaki:tegnap kiírtam ezt,csak "rosszul fogalmaztam meg"!
2010. szept. 6. 16:42
2/5 anonim válasza:
A Google Translate szerint:
Bocsáss meg nekem apám
Isten bocsássa meg nekem
Tudom vétkeztem
Lelkifurdalás nélkül
Apokaliptikus víziók
Ment keresztül a fejem ma
Gone holnap
Az egész elmebeteg
Rosszul érzem magam
Érzem zsibbad
A vihar jön
Az Isten nevét én vagyok a kiválasztott
Terror razziák a föld
A hamu leszünk küldeni
Az Isten nevét Életek öntött el
Vértanúságát magam
Armageddon jön
Az Isten nevét nem egy újabb halott
Tűz robbantási, élvonalbeli
Gyermek égési lángokban áll
Az Isten nevét fogunk őrült
Hadd meghalni
El sem tudod képzelni
Ez az idő
Isten áldozata
Hátrahagyva
Lecke a gyűlölet
Az Isten nevét Mindannyian halottak
Burn!
3/5 A kérdező kommentje:
hát nagyjából ki tudom venni,hogy mi lehet,köszi!(természezesen nem olyan jó a fordítás)
2010. szept. 6. 18:25
4/5 anonim válasza:
By Wbebforditas.hu: Megbocsát nekem, Forgive apának, engem, istent tudom, hogy vétkeztem bűntudat nélkül Apocalyptic ma meglátja Wentet a fejemen keresztül itt Gone holnap ez mind elmebeteg én vagyok jóérzésű beteg én vagyok jóérzésű zsibbadt a vihar jönni fog isten nevében én vagyok a kiválasztott, amit Terror megrohan, a föld hamukba minket el fognak küldeni Lives isten nevében hajótörött Martyrdom magam Armageddon jön isten nevébe nem egy halottabb Fire harsogó, vágóél Children égés lángokban isten nevében elmebetegekké válunk haljunk meg nem jössz rá, hogy ez az idő isten áldozat Leaving Lesson mögött utálatban isten nevében mi mind halott Burn vagyunk!
5/5 A kérdező kommentje:
kösz!!!
2010. szept. 10. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!