Tudtátok, hogy csak a külső számít?
Nagyon jol megfigyelted, es nagyon jol latod a dolgokat.
Igen mindent ellehet erni, akarattal es kitartassal, de ezert tenni kell. Tudod ingyen nem adnak semmit!
Eloszor is kezd el Magad ilyen iranyba fejleszteni, de ne
akarj kibujni a borodbol, mert az nem fog menni.
A legfontosabb, hogy termeszetes legyel, mint most is vagy, mert a legrondabb az, amikor Valaki nem onmagat adja.
Viszont amikor mar a munkakorod lesz olyan, hogy "elkell"
adnod valamit, akkor viszont mar mindent bele, hogy ez sikeruljon!
A belso nagyon fontos, hogy szeretet es tisztelet legyen Benned,
a kulso pedig, hogy mindig tisztan, apoltan, s igyekez a korodnak megfeleloen oltozni, de maradjon meg a sajat stilusod.
A taj szollas nem olyan veszes, de egy kis figyelemmel ellehet hagyni, lelehet szokni Rola, ha ez nagyon szukseges!
Valtoztass ha ugy gondolod, hogy erre szukseg van!
15:32
Igen valóban így van. Tájszólásom viszont nincsen, azok csak példák voltak. Magamon is észrevettem, hogy engem is idegesítenek azok akik így beszélnek, pedig mint láthatod nem akarattal csinálom. És ezt az egészet tartom igazságtalannak.
igen, ez így van
engem azért még valami idegesít, de nagyon: az emberek nem mutatják meg önmagukat, felvesznek egy álarcot és beképzeltek, lenéznek másokat és halálosan meg vannak sértődve ha ezt valaki a szemükbe mondja, mert ők nem ilyenek, na de kérem hiszen ezt mutatják meg magukból és jogosan gondolja az ember azt róluk, hogy ők teljesen érzelemmentesek
:) A hangodat is lehet mélyíteni!:)
Mint ahogy meg lehet tanulni szépen, tagoltan, tisztán is beszélni mindenkinek. Fellépés kérdése az egész, amit szintén meg lehet tanulni.
A külsőnél meg a "rendezettség", ami számít igazán, mindeki el tudja érni. Az mindenkinek a saját felelőssége, hogyan hozza összhangba a külsejét (hangját, öltözködését, beszédét, beszédstílusát, (határozott) fellépését) a saját belső énjével.
Nem tudom, melyik részére gondoltál.
Vannak jó (külső) adottságú emberek, akik "szemétdombon" nőttek fel, rongyokban járnak, ocsmányul beszélnek, hisz a környezetüktől ezt tanulták, nem is tehetnek másképp.
Ők mit csináljanak, vagy egyszer lefürdnek és a lábuk előtt hever a világ? :)
Ezt te sem gondolod komolyan.
Amúgy hány éves vagy? Túl vagy már a mutáláson?
A nyaron halottam ezt a taltos dalt es nagyon megtetszett!
"Szeretem Magam, Magamban az Istent
Istenben a vilagot, a vilagban az eletet
Az eletben Tegedet, Tebenned Magam!"
Elj termeszetesen es egeszsegesen, s legyen meg a lelki beked ez a fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!