Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Értem én hogy nem csak a fiúk...

Értem én hogy nem csak a fiúk kell kezdeményezzenek msn-en, de? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy felvettem egy fiút msnre és amikor ráírtam tökjól elbeszélgettünk meg minden,aztán másnap ő írt nekem,akkor is jól elvoltunk,aztán pár nap múlva megint én írtam neki előbb,és mostanában azért nem írok neki mert azt várom hogy ő írjon.Már eltelt egy hónapo is és azóta nem beszélgettünk:S.

Láttem itt kérdéseket,hogy "miért mindig a fiúk kell kezdeményezzenek?" ,de akkoris,helyes az most hogy megint én írjak?:S nem akarom hogy azthidje milyen nyomulós vagyok,csak szerintem egy kicsit félénk,vagy nemtudom :S.

Szerintetek írjak én,vagy hogyan tovább?

2010. aug. 31. 20:39
 1/10 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírásért,meg a kategóriáért :S
2010. aug. 31. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha akarsz vele beszélni akkor persze, írj rá.
2010. aug. 31. 20:44
 3/10 anonim válasza:
93%

a mai világban a csajok nyumulnak a fiukra :D írj rá nyugodtan ;) aztán ha akar valamit biztosan rákérdez nálad CSAK TÜRELEM :)

15/F

2010. aug. 31. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. szept. 1. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
ne pitizz neki,várd meg,amíg ír!
2010. szept. 6. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet,hogy kicsit köcsögül írtam,de siettem,na amire ki akartam lukadni:szerintem ne könyörögj neki,ne te írj előbb,az olyan,mintha feladnád és mindíg azt várná,hogy te írj!előbb-utóbb biztos írni fog!de egyébként ha írnál,akkor nem tűnnél nyomulósnak!remélem azért érted,a választ,mert kicsit átláthatatlanul írtam,bocs!
2010. szept. 8. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
ha fent van,akkor maximum azt kérdezd meg tőle,hogy miért nem,írt eddig!
2010. szept. 8. 15:52
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat :)

most is fenntvan csak kiírta h "nem itt.." de ha visszajött meglátom,ha nem ir egy darabig lehet ráköszönök.

amúgy az a furcsa,hogy miútán már köszöntem neki egyből köszön ő is és rákérdez,hogy "micsi?" :) de ha ilyen kezdeményező azt nem értem,akkor miért nem ír ő előbb..

2010. szept. 8. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Na azt azért nem hiszem, hogy azért nyomulósnak hisz, mert írsz neki, aztán egy hónap múlva újra írsz neki :D
2010. szept. 9. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy fiú. Ha nem ír rád, akkor nem érdekled. Én mindig adok esélyt, de, ha nem írnak rám, és én is kibírom, akkor hülye leszek ráírni. Inkább elfoglalom magam valamivel. Ez van, utálom az ilyeneket. Nem kell foglalkozni vele. Azt sem értem mitől jön neked annyira be ez, mert már ebből is látszik, hogy milyen lehet. Mindegy, huh, kösz, ha ért valaki.
2010. szept. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!