Értem én hogy nem csak a fiúk kell kezdeményezzenek msn-en, de? (bővebben lent)
Szóval az a helyzet hogy felvettem egy fiút msnre és amikor ráírtam tökjól elbeszélgettünk meg minden,aztán másnap ő írt nekem,akkor is jól elvoltunk,aztán pár nap múlva megint én írtam neki előbb,és mostanában azért nem írok neki mert azt várom hogy ő írjon.Már eltelt egy hónapo is és azóta nem beszélgettünk:S.
Láttem itt kérdéseket,hogy "miért mindig a fiúk kell kezdeményezzenek?" ,de akkoris,helyes az most hogy megint én írjak?:S nem akarom hogy azthidje milyen nyomulós vagyok,csak szerintem egy kicsit félénk,vagy nemtudom :S.
Szerintetek írjak én,vagy hogyan tovább?
a mai világban a csajok nyumulnak a fiukra :D írj rá nyugodtan ;) aztán ha akar valamit biztosan rákérdez nálad CSAK TÜRELEM :)
15/F
köszönöm szépen a válaszokat :)
most is fenntvan csak kiírta h "nem itt.." de ha visszajött meglátom,ha nem ir egy darabig lehet ráköszönök.
amúgy az a furcsa,hogy miútán már köszöntem neki egyből köszön ő is és rákérdez,hogy "micsi?" :) de ha ilyen kezdeményező azt nem értem,akkor miért nem ír ő előbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!