Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Torrentesek! Lenne itt valami!...

Torrentesek! Lenne itt valami! Ideklikkeltek légyszi? (akárki akinek van torrent letöltője) a többi lent

Figyelt kérdés
szóval lenne néhány torrent,ami nem jön,ezért egyszerre próbáljuk meg leszedni és úgy mindkettőnknek menni fog(csak nekem kéne igazából,de ha te is küldesz torrentet ami halott segítek neked leszedni.)szóval itt a link az egyikhez,ami nekem kellene: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. aug. 31. 14:15
 1/8 A kérdező kommentje:
bocs,ha nem egyértelmű a főkérdés legfelül,de sok megfogalmazást megpróbáltam,de ez a hülye oldal nem engedte,csak így!
2010. aug. 31. 14:17
 2/8 anonim válasza:
Ok megvagyok töltöm lefele én is csak nincs seed az a baj!
2010. aug. 31. 14:33
 3/8 A kérdező kommentje:
aha megvagy látlak utorrentből,már jön nekem is!köszi!
2010. aug. 31. 14:34
 4/8 A kérdező kommentje:
ja várj nem az jön,hanem egy másik.
2010. aug. 31. 14:35
 5/8 A kérdező kommentje:
ne röhögj ki annyira nem értek a torrenthez de ha ketten töltjük,akkor nem jön le?
2010. aug. 31. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:
valahogy máshogy le lehet szedni?
2010. aug. 31. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem azért te tölthetnétek huszonketten is ha nincs seeder.
2010. aug. 31. 16:14
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem ezt mondták! egyébként szerintem igazán teljesen senki nem ért a torrenthez!
2010. szept. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!