Kinek mi a terve a jövőben?
Én rendőr szeretnék lenni:) Szeretnék egy odaadó, férjet, aki ŐSZINTÉN szeret és bármit megtenne értem. Mindegy hogy hol fogunk élni, csak kertes ház legyen, kutyával, cicával:) Gyereket nem szeretnék:D
17/L
Szociológusnak tanulok, ez lesz az utolsó évem a mesterképzésben. Piackutatásban, marketingben szeretnék dolgozni, közben levelezőn el akarom végezni a doktorit. (Szép álmok, nem?) Azt akarom, hogy a jelenlegi párommal házasodjunk össze, ha már lesz egy éves munkaviszonyom, és megszülethet az első babánk. Szeretném a családomat is anyagilag támogatni, ha már dolgozom. És soksoksok cicám lesz. :D
Hát, hogy ebből mi valósul meg, nem tudom, de ezek a terveim. :D
Rendör leszek veszek a pitbullomhoz még egy lányt és ki költözöm vissza californiába
F/16
Jah,és gyereket egyelőre nem tervezek,de majd egyszer biztos lesz(max1 :D)
17L
Előbbi voltam
Nagyon örülök, hogy ilyen kérdést is lehet látni itt - a www.gyakorikerdesek.hu-n!
*Minek tanulsz?
- Valószínű, hogy az általános iskola elvégzése után kéttannyelvű gimnáziumba megyek.
Ha viszont nem, akkor itt fogok tanulni a helyi gimnáziumban. Szeretnék még spanyolul és olaszul is megtanulni az angol és a német mellett. Ha ezek sikerülnek, megpróbálkozok a kína nyelvvel is. :)
*Mi akarsz lenni?
- Mindig is nagy álmom volt, hogy cirkuszban fogok dolgozni, de nem artistaként. Hanem például tanárnőként --> tolmácsként, stb..., de mindig is foglalkoztatott a cirkuszi élet.
Terveim között van: újságíró; tévébemondó/riporter;(nyelv)tanárnő: angol, német; régész; történész; belső építész --> lakberendező; írőnő.
*Hol akarsz élni?
- Ha a cirkuszi élet nem valósulna meg, (márpedig én megteszek érte mindent, amit tudok) akkor biztos, hogy Magyarországon belül maradnék.
Egy csendes falusi, vagy tanyasi házban élnék, egy nagy erdő szélén, egy rönkházban. Lovakat illetve kutyá(ka)t tartanék, esetleg kisebb baromfikat.
*Hogyan?
- Édesanyámmal és a családommal - férj és gyerek(ek) - szeretnék boldogan, békességben, egészségben, szeretetben és megértésben élni, anyagi problémák - nem akarok milliomos lenni! - nélkül!
*Család?
- Szeretném, ha a férjemmel együtt vallásosak lennénk (értem ezalatt azt, hogy templomba járnánk, erkölcsösen élnénk, de nem lennénk "Szentfazekak".
Olyan férjet szeretnék, akivel kölcsönösen nagyon szeretnénk egymást, mindenben egymást támogatnánk. Szeretném, ha megértő férj, jó apa, hűséges társ lenne.
Minimum 5, maximum 15 évvel lenne idősebb nálam.
Legyen értelmes, okos, de nem okoska! Ne legyen nagyképű!
Külső tulajdonságok: magas, kék- zöld vagy barnaszemű, szőke vagy barnahajú.
Szeretném, ha EGYENLŐSÉG lenne közöttünk.
*Gyerekek?
- Szeretném, ha a gyerekeinknek mindent meg tudnánk adni, de nem kényeztetnénk el Őket.
Minimum 1, maximum 3 gyermeket szeretnék - az anyagi helyzettől függően. Örülnék az ikreknek is!
Ha kislány lenne, ez(eke)t a neveket adnám: (Persze szempont lenne, hogy tetszen az Apának, szép jelentése legyen, ne legyen közel az ünnepekhez - születésnap, karácsony, húsvét, stb... - és illő legyen a vezetéknévhez is)
Anna; Gréta; Kinga; Kitti; Lili; Luca; Nóra; Réka; Rita
Adél; Aliz; Bella; Berta; Blanka; Csepke; Dézi; Eliz; Emma; Gertrúd; Hanga; Hanka; Hanna; Hedvig; Janka; Jázmin; Kincső; Klára; Léna; Lola; Lotti; Matild; Panna; Róza; Rozi; Tekla; Vanda; Zselyke
Beatrix; Bernadett; Dorottya; Emese
Abigél; Ajnácska; Eliza; Eperke; Fürtike; Henriett; Johanna; Júlia; Kamilla; Kimberli - bár ezt csak Amerikában, "Y"-nal adnám; Tamara
Veronika; Viktória
Liliána; Odília; Rozália.
Kisfiúnak pedig ezeket:
Márk
Ádám; Ákos; Alex; Balázs; Bálint; Bence; Dávid; Erik; Gergely; Marcell; Martin; Márton; Máté; Mátyás; Viktor
Artúr; Csongor; Koppány; Lehel; Loránd; Lóránt; Lőrinc; Manó; Móric; Pongrác; Rudolf; Simon; Vilmos; Zénó
Levente; Olivér
Flórián.
Elnézést, hogy ilyen sok nevet írtam! :)
köszii 16:48-as válaszolóóó:D
örülök hogy ilyen részletes választ kaptam a kérdésemree:) dobtam egy hasznost;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!