"Keresek" két személyt. Fontos. (? )
Tavaly augusztusban, egy egyhetes börzsönyi kiránduláson naponta többször "összefutottam" két nővel. Ránézésre egy anya és lánya lehetett. Ebben az az érdekes, hogy a helyszín a Börzsöny nagy erdeje, nem pedig egy város, ahol nem is olyan szokatlanok az ilyen véletlen "gyakori találkozások, összefutások". Egyébként Diósjenőn (a Börzsöny lábánál fekvő egyik faluban) egy étterembe is többször akkor jöttek be, amikor éppen én is ott voltam...
Ezek után már nagyon furcsálltam az egészet..., mintha a sors akarta volna így, hogy állandóan találkozzak velük...
Az egészben az a legérdekesebb, hogy kb. 320 km-re Diósjenőtől, Békéscsabán is találkoztam a fiatalabbik nővel... velem szembe jött az egyik utcán...
Először azt hittem, hogy képzelődöm... de alaposan megnéztem. Biztos, hogy ő volt...
Egyébként néhány hónappal később is láttam ugyanazon az utcán... (Illésházi utca)
Az idősebbik nő kb. 55-60 év körüli, őszülő, rövid hajú, alacsony növésű.
A fiatalabbik nő kb. 25-30 év körüli, nagyon magas (kb. 190-195 cm) és nagyon sovány (anorexiás kinézetű), vöröses, hátrafogott hajú.
Azt sajnálom, hogy nem mentem oda hozzájuk és, hogy nem kérdeztem meg a nevüket... egyszer-kétszer köszöntem nekik, de semmi több...
Kerestem őket az iwiw-en, myvip-en, facebook-on, barátikör.hu-n, network.hu-n, stb... de eredménytelenül. Megkérdeztem néhány barátomat is, de semmi.
Még a nevüket sem tudom, így szerintem fölöslegesen "keresgéltem utánuk".
Nagyon hajt a kíváncsiság…
Tudom, furcsa kérdés, de esetleg tudtok néhány információt róluk?
Segítenétek?
Korábban már kérdeztem, de akkor nem írtam le részletesen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
De az jó ötlet, hogy menj vissza oda hol eddig többször láttad őket.
És ha meg a sors akarta, akkor biztos találkozol még velük, és akkor majd ne felejts el odamenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!