Mit csináljak? Annyira egyedül vagyok. Mi lesz így velem?
Azt írod, hogy van párod. Na, ha szeretitek egymást, van hol lakni, az már fél siker.
Ha ott nincsen munka, akkor menni kell oda lakni, ahol van, akár albérletezni. Sajnos, ma csak így lehet, valamit, valamiért, mert ahogy olvasom a soraidat, kicsi a valószínűsége annak, hogy ott helyben lesz munka.
Bátran, nézetek szembe a tényekkel és menjetek oda, ahol mind a kétötöknek akad munka.
Én mennék a szomszéd helyekre is, de egyszerűen semmi. Ha van, megoldják inkább ismerősök között.
Én elköltöznék szívesen, de a párom nem, mert az ő munkája biztos, és elég jól is keres. Itt meg csak nem hagyhatom, pedig lehet neki is jobb lenne már nélkülem. -1 gond.
Ne ne írj ilyen butaságokat,h egyel kevesebb gond!Ő nem hiszem h így gondolná,ha így lenne akkor már elhagyott volna,de nem tette.Mint ma már mindenkinek,légy pozitív,próbálj minden rosszban megtalálni valami jót is és arra koncentrálj.Tudom,fiatal vagyok még ahhoz h értsem,h mennyire nehéz neked.De sajnos fiatal korom ellenére elég sokat megéltem már és sok mindent másh fogok fel mint jó pár velem egykorú,azt is tudom,hogy könnyű mondani,ezzel teljesen tisztában vagyok.De ha nekem is valami nem sikerült sorozatokban,akkor a drága mamám mindig ezzel győzködött,bíztatott,és utána sikerültek a dolgok is.Remélem egy picikét tudtam segíteni és szívből kívánom h javuljon a helyzeted és legyél te is sikeres:)
F/17:$
Köszönöm nektek.
Tudod, egy pár napja beszélgettem egy nálad 1 évvel idősebb fiúval, és rájöttem, h igencsak vannak értelmesen gondolkodó fiatalok. Sőt, jobban tudtam vele beszélgetni, mint a "barátaimmal". Csak az a baj, hogy már 1 éve így megy ez, és már nem nagyon bírom. Vannak ilyen napjaim, amikor teljesen kiborulok, pár nap múlva, elhatározom, h talpra állok, de aztán megint csak ez van. A párom, hát, nem hagyott el. Szeret, de én érzem, h ő is megváltozott, nem igen foglalkozik velem annyit, mint régebben, pedig pont most lenne rá szükségem nagyon. Megértem, ha fáradt, meg álmos, mert dolgozik, de mikor van ideje másokra, rám nincs, az rosszul esik. Mindegy, fel nem hánytorgathatom, mert a közösbe nem sokat adok... Én érzem azt, h néha csak nyűg vagyok a nyakán.
Köszönöm, neked főleg, örülök, hogy a fiatalok között is vannak ilyen megértőek. Nem sokkal vagyok idősebb, 22 éves vagyok.
Júniusban fejeztem be a sulit. 3. szakmámat szereztem meg, 2-t levelezősön unalmamban. Már bármilyen munkát elvállalnék, de vagy túlképzett, vagy nincs gyakorlat, vagy nincs diploma. Főiskolán gondolkodtam, na, de, hogy nézne ki, hogy azt is a párom fizeti...
Én nem tudom, más, hogy bírta ki, komolyan, én ma teljesen összetörtem. Eddig, még bírtam valahogy, de ma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!