Mondátok már nekem kedves cimbijim mi a bajotok, velünk cigányokka?
Na szó-val azlenne itt a kérdés hogy mi baj?
Dólgosok vagyunk de nemadtok lehetőséget hogy megmutassuk..
Irigyek vagytok a bjúti barna bőrszinünkre?
A jó pasiijinkra és a szépséges lányainkra?
Baj hogy nincsen országunk?( Higgyétek el nekem hogy lesz és ott ti lesztek a kissebség(Ja és zicher forrás)
Nem vagyunk bünözők ha történik vmi romasag ma egyből mi vagyunk a baj és akko mivan amikor felégetitek a hazainkat vagy megölitek a saját viret?
Nincsen cigany bünözés hiszen nincs magyar sem ember ember
Ugyanugy vannak nemzeti értékeink mink nektek...
Erről ennyit ... nemnagyon tudlak titeket megérteni de majd az országunkba ti lesztek a kissebbség és mi fogunk rajtatok röhögni hogy nézd a szerencsétlen magyart!
Lehet, hogy van olyan cigány is akiről te beszélsz. Aki dolgozik, vagy dolgozna, és tisztességesen keresné meg a pénzét.
Csak egyet felejtesz el: a 99%-a nem ilyen a cigányoknak.
A lopás, csalás, sikkasztás megy... és a legdurvább mikor direkt gyógyszerezik magukat, hogy a gyerek nyomorék vagy értelmi fogyatékos legyen, és így több pénzt kapjanak utánuk.
Nincs cigánybűnözés?
Menj fel a kuruc.info-ra és kattints a "cigánybűnözés" menüpontra...
Persze magyar bűnöző is van, de nagyobb arányú a cigányok által elkövetett bűncselekmény. Jóval nagyobb...
Megnyugtatlak, senki sem irigy rátok.
Az ellenszenvet a viselkedésetek váltja ki a magyarokból. És ilyenkor az is bűnössé válik azok szemében, aki amúgy nem az. Az ártatlan cigányt is elítélik.
Irigykedik a rák rátok akármiért... (a barna/fekete egyébként a fekália színe a természetben, a fehér pedig a tisztaságé, nem? Úgyhogy ez eléggé öngól volt)
Viszont a tök televan azzal, hogy míg a magyarok, meg más nép között kb. 10% a bűnöző, köztetek kb. 90%. Szerintem nem lesz országotok, mert bár az teljesen igaz, hogy ezerszer gyorsabban szaporodtok, mint mi, de viszont a nagy részetek nem is dolgozik, hanem családi pótlékból él, ami meg ugye a dolgozó magyarok adójából van. Szerintem bármelyik ország csődbe megy, ha a cigányok ott többségbe kerülnek. Kb. mint mikor a gazdatest elpusztul, akkor az élősködők is vele pusztulnak (amik megölték a gazdatestet), hiszen nincs tovább min élősködni.
Ami még szokta bökni a csőrömet, hogy vannak tipikus cigánybűnök, pl. mobillopás, késelés/szamurájkardozás, ésatöbbi, de a nagy napilapok az istennek se írnák ki, hogy milyen származású volt, pedig mindenki tudja. Na, viszont ezen a téren látok némi elmozdulást az utóbbi időben. Nézd csak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!