Honnan ered a felhasználóneved, amivel erre az oldalra regisztráltál? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy kinek milyen ötlet alapján alakult ki a felhasználóneve. Tehát a konkrét nevet nem is fontos leírni, csak az érdekel, hogy ki minek alapján találta ki a felhasználónevét. Például: a keresztneved, a beceneved, a monogramod, esetleg a szerencseszámod, stb.?
Példának leírom az enyémet: két szóból álló latin kifejezés, amivel a tanulmányaim során ismerkedtem meg.
2010. júl. 19. 23:51
1/10 anonim válasza:
A keresztnevem első öt betűje visszafelé.
2/10 anonim válasza:
A felhasználónevemben leggyakrabban Ladám típusa(VAZ-2107)vagy a repcsim lajstromjele (HA-5006)jelenik meg.Mikor melyik+keresztnév egyik formája.
3/10 anonim válasza:
Becenevem, csak kicsit átalakítva.
4/10 anonim válasza:
Csak simán eszembe jutott egy ókori egyiptomi uralkodó és onnan :D
5/10 anonim válasza:
Egy dalszövegből szedtem, két szó, és egy fényképet juttat az eszembe, amit én csináltam egy barátommal történő találkozás alkalmával.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :)
Jöhetnek még.
2010. júl. 20. 11:46
7/10 haggyámán válasza:
3 verziót is visszautasított. Hát, beszóltam az oldalnak. ;D
8/10 anonim válasza:
Nem akartam beírni az igazi nevem, ezért össze-vissza nyomkodtam a billentyűzeten. És lőn... :)))
9/10 anonim válasza:
A suliba, nemttom mit csináltunk, hogy kilyött az, hogy etaarg Meg volt még egy Turkuc is :))
10/10 anonim válasza:
Nekem a becenevem és a születése évem utolsó három száma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!