Ismeri valaki ezt a könyvet? Keles Angéla: Természetes kezelések, hogy megszabaduljunk a Candidától 48 óra alatt?
Nem, én igyekszem szükségtelen dolgokra nem kiadni pénzt.
Ilyen ez a táplálkozás dolog is, általános egészséges táplálkozáshoz, egy candidózis elkerüléséhez még nem kell könyv (de könyvtár tagság sem).
Ilyen hozzáállással viszont marad pénz például taichi és qigong tanulásra valódi hozzáértőktől, vagy marad pénz befektetésre.. nem azt akarom mondani, hogy ne vegyünk könyveket, csak gondoljuk át hogy eleve.. szükséges-e az adott könyv.
Én például nem veszek Szendi G. paleós könyveket sem. Nem azért mert nem értek egyet azokkal amiről ír, hanem mert spórolás van, és a lényeges infók hozzáférhetőek az interneten is :)
De ez csak egy szemlélet, azért osztottam ezt meg, mert erősen kételkedem a Keles Angéla könyven így elsőre. Kissé figyelemhajhásznak tűnik a címe, 2-3 hét reálisabb és szerintem nagyon jó eredmény, és persze tényleg vannak alap módszerek, amikkel ez lehetséges :)
A Candida-diétáról (nem egyenlő paleolit) valóban találsz egy csomó információt, mintaétrendet a neten.
A könyv viszont egy komplex módszert dolgoz ki, feltárja a betegség eredetét (nem vagyok szakember, de számomra hihető) tudományos alapokra helyezve, nem csupán általános táplálkozási tanácsokat ad. A méregtelenítés fontosságától a testmozgáson át az alvás optimalizálásáig szinte mindenre kitér, és nem általánosságban, hanem erre a betegségre koncentrálva. Nem reklámként írom, de tény, hogy ezeket az információkat így összegyűjtve sehol máshol nem találtam meg, pedig eléggé beleástam magamat a témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!