A bélbetegségem (colitis ulcerosa) miatt céklát szeretnék enni, mert azt olvastam, hogy segíti az emésztést, ha nem nyersen hanem főzve eszem, akkor sokkal kevesebb lesz benne a vitamin és nagyon csökken a jótékony hatása a nyershez képest?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 21:44
1/2 anonim válasza:
Hát biztos kevesebb a vitamin. Engem viszont az zavar, hogy a céklába ecet kell, ami bélbetegeknek nagyon káros. Ecet nélkül meg nem annyira finom a cékla. A nyers az tuti egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!