Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire lenne hatásos ez...

Mennyire lenne hatásos ez így? És kb mennyi idő alatt lehetne így fogyni, mennyit?

Figyelt kérdés

15,5/L vagyok. 171cm, 68,5kg. Szóval fogyni szeretnék. NEkem nagyon nehéz lenne lemondani a csokikról meg csipsz meg stb, mert rengeteget eszek. (igen tudom, nagyon rossz)

Eljutottam addig, hogy már kb heti 1x megeszek egy csipszet. (jó, inkább 2hetente.:D)

Na arra gondoltam, hogy ugyanúgy ennék csokit, de mondjuk az üdítőkről lemondanék és kb havi 1x eszek egy csipszet.:DD

Emellett eljárnék futni. Mivel ez az a dolog, amit talán a legjobban utálok, nem tudnék sokat eleinte(!) Most úgy van h naponta, vagy minden másnak elmegyek negyed órára. Ez sajnos még nem túl intenzív. De ahogy hozzászokok, mindig egyre többet bírnék.

Emellett még tornázok, napi 100 felülés, +combtorna(vagyis csípő)

Ezt a csokis dolgot úgy gondoltam, hogy naponta meg szoktam enni egy szelet csokit, azt tartanám.: D

Amúgy meg mindig eszek, szóval akkor is ha nem vagyok éhes. Ezzel felhagyok, akkor eszek ha éhes vagyok, de akkor nem olyan keveset.

Szóval igen, tudom h a kenyérről meg csokiról is le kéne mondani a nagyobb hatás érdekébe+mégtöbbet kéne mozogni(amit majd azért szeretnék növelni)

De így, ezekkel a feltételekkel mondjuk június-júliusra mennyit tudnék fogyni?:)

Köszi ha végigolvastad

2011. ápr. 19. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyébként néha csináld azt, hogy mégsem eszed meg a csokit, hanem megiszol 1-2 pohár vizet helyette!

Vagy minden csoki/kaja után moss fogat, és utána kevésbé kívánod a következőt. Mert akkor újra fogat kell mosni...

2011. ápr. 19. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Na, már fogytam másfél-2 kilót.: D
2011. ápr. 21. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:

első ötletét nem támogatom elmondom miért.

csokoládé evéskor csökken a száj ph értéke, savas közeg , ugye ?? a fogakon baktériumok meg ilyenek megtelepszenek, gyengül a fog zománc. na te ha most rátámadsz a fluoridos fogkrémmel, az összes fgkrém ilyen, akkor megesik hogy magát a fog zománcot fogod eltávolítani. ha te minden egyes csokievéskor ezt eljátszod, szörnyű vége lesz.

ha mégis ezt a módszert választod akkor várj kb 10 percet csoki után.

gyenge jellem vagy.

egy nokedli.

egy lekvár.

nincsen meg az az akarat ,amivel könnyen gyorsan fogyhatnál..nem vagy képes lemondani az édeségről meg a rágcsáról...

neked 90 napos diéta kéne, az lenne a neked való, ott legalább gyümölcsöt ennél

2011. ápr. 22. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

figyelj. 14 vagyok, én is fogyni akartam, apával elkezdtem járni edzeni, plusz itthon is edzek.

4kiló egy hónap alatt elég lenne? Az oldaladból lemenne sok, a hasadból, a combodból stb.

Próbáld ki ezt:

Edzés/futás előtt tekerd be magad folpakkal(átlátszó), vastag pulcsit vegyél futáshoz, igy is növeled a testhőt, és mint tudjuk zsírt akarsz égetni, hogy menjen a kiló. Bio Tech boltokba lehet kapni Thermo Drine Liquid-et amit 2deci folyadékban(rá van irva hogy mennyit) fel kell oldani, meg kell inni edzés előtt fél órával, növeli a testhőt, égeti a zsírt.

3után nincs édesség, minden nap egy óra edzés... ne felülést csinálj, csak hasprést(nem teljesen ülsz fel, csak váll emelkedik), ebből 10szer 10-et 15-öt(felhúzott térddel). Fekvőtámasz 4×10 ez megy alhasra, és a karod is erősebb lesz fogj meg 2 5literes kannát, és oldalazz vele. Ha a bokád nem bírja a futást, fáslizd be, ugyan ezt csináld meg a térdeddel is. Nem tudom milyen pályátok van, vagy hogy futsz, de ha salak pálya és ovális, nagyságtól függően fuss, ne az h 10-15perc és elég volt de elfáradtam stb. Bírd ki!! 480m-es pálya van nálunk, 5-6kört szoktam futni úgy, hogy 2-3 az elején, egy séta és utána 1-2 még a végén. Ez fél óra intenzív mozgás, és utána még egy óra edzés itthon. A kalória beviteledet fokozatosan csökkentsd 5-10%-al ez is meghozza a hatását, a 3után nem eszek csokit, az csak az első héten van, utána már bizony keményebbnek kell lenned. LE AKAROK FOGYNI! ez lebegjen a szemed előtt, és már csak 1-2 naponta kapj be egy falat csokit.. utána már kívánni sem fogod. A legjobb nekem az volt, hogy 5-6 felé edzettem egy órát(4kor elmentünk futni/edzőterembe rendeztem mindent) és utána már csak puffasztott rizst ettem abból is a natúrt estére, de abból is csak simán, és csak 1-et vagy 2-t. A kajáról esténként olvasással tereltem el a figyelmemet, hihetetlen mennyi akaraterőm volt akkor, és még mindig van. ;) Hidd el menni fog, csak akarni kell. Hajrá. Remélem tudtam hasznos tanácsot adni.:)

2011. ápr. 22. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!