Milyen ételekben van lúgosító anyag?
Figyelt kérdés
2008. febr. 3. 20:08
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
lúgosító és savasító ételek táblázata:
3/5 anonim válasza:
A cukor NEM lúgosít, hanem erősen savasít! A vér ph értékét a benne lévő oxigén és széndioxid aránya határozza meg. A kevesebb oxigén savas irányba tolja el. A cukor a vérbe jutva megköti az oxigént így savasít!
4/5 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy az innerlight oldalon lévő lúgosító, savasító élelmiszerek táblázata nem pontos, illetve több helyen is rossz!
Ne keverjük össze a lúgos kémhatású, és a lúgosító élelmiszer fogalmát. Pl.sokan gondolják, hogy a savas gyümölcsök savasítanak, de ez nem így van.
5/5 anonim válasza:
Aki az első kommentet írta,tök hülyeséget írt,mert a kávé és a kakaó a legsavasabb,szal ő is rosszul írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!