Mi az a lugosítás?
A betegségek alapvetően savas környezetben alakulnak ki. Pl a tumorsejtek csak savas környezetben tudnak létezni. Tehát akinek a sav bázis egyensúlya rendben van, az gyakorlatilag nem betegszik meg. Csakhogy ilyen ember nincs!!! Már a csecsemők is savasodnak, az anyatej révén. Ezért fontos lúgosítani, de szerintem ezzel az emberek többsége nincsen tisztában. Pl a deréktáji elhízás, vagy a hideg láb érzet, a savasodás biztos jele. Én már többször csináltam lúgosító kúrát, eredményesen, de az hogy neked ez az egyensúlyod mindig rendben legyen gyakorlatilag lehetetlen. A hús pl erősen savasít. Ha bepötyögöd a neten millió oldalt ki fog dobni. pl www.lugositas.lap.hu
Amúgy a nyálból lehet mérni, lakmuszpapírral, de a vérvizsgálat biztosabb.
Ez egy újkeletű divat, amit a tudományosan alultájékozott emberek vakon követnek. Hasonló, mint az instant vízpor, amihez vizet kell önteni, hogy vizet kapj, vagy a deuterénszegény víz stb. Tehát arra valók, hogy lehúzzák az embereket. Nem véletlenül kezdődnek több ezer forintnál az un. lúgosító termékek, pl a supergreen és társai.
Bővebben olvashatsz róla, ha beírod a google keresőbe, csak fontos, hogy ne hidd el amit leírnak, ugyanis ellentmond a biológiának, és több helyen a kémiának és a józan észnek is, amit egyesek leírnak.
Az előttem szólótól kérdezem, minden hátsó szándék, rosszindulat és tiszteletlenség nélkül, hogy orvos vagy gyógyszerész végzettségű e?
Én az első hsz. vagyok, és az vagyok.
A lúgosítás hívei azt mondják minden betegséget le lehet vezetni a savasodásból, na ez akkora baromság, hogy nem igaz. Inkább azt mondanám, hogy minden lúgosításos info ehhez a "Dr" Younghoz vezet aki szerint csak az ő löttye a megváltás. Nézz meg ő kialakította sav-lúg étrend táblázatot, olyan egészséges dolgoktól tilt el, hogy az már vérforraló. A (F)lúgosok azt mondják hisznek a szemüknek, mert fogynak tőle...hahó nem attól fogysz, mert lúgosabb lettél, hanem mert hamburger, süti és sör helyett majdnem kizárólag csak zöldségeket eszel amibe alig van kalória, az meg más kérdés, hogy ha csak "lúgos" kajákat ennénk akkor durván nagy vitamin és ásványi anyag hiányban szenvednék és még a pl. dió, mogyoró egészséges hatásairól nem is beszéltünk. Egy átlag dolgozó embernek amúgy meg kivitelezhetetlen a tökéletes lúgos étrend betartása és minden út egy dologhoz vezet ---> vedd meg Dr Young löttyét és másra ne költs csak arra.
ja meg ugye sajnálom az agyonsavasodott nomád pásztorbácsikat akik már 100 évesek, de tiszta savasak a tejtől meg sajttól. szegénykéim.
A legjobb és legolcsóbb módszer a lúgosításra a nátrium-hidroxid (NaOH, lúgkő, marónátron). Feloldasz egy keveset vízben (éppen csak annyit, hogy az üveget ne támadja meg, mert különben kifolyna és az pazarlás) és megiszod. Ha sikerül lejutnia a gyomorba (nyelőcső perforáció), akkor a gyomorsavat (HCl) közömbösíti, majd szépen feloldja a szöveteidet. Soha többé nem lesz gondod az egészségeddel, ígérem.
Viccet félre téve, a lúgosítás baromság. A lúg sokkal károsabb az egészségre, mint a savak. A természetben sokkal több savas anyagot, növényt találni, mint lúgosat. Ha lúgos anyagot fogyasztasz, az közömbösíti a gyomorsavat (HCl pH:2) és a szervezet válaszreakciója az lesz, hogy több gyomorsavat termel, hogy visszaállítsa a szintet a megfelelőre. Ha ezt sok időn keresztül csinálod, folyamatos gyomorégésed lesz. Valójában ekkor átvered a szervezeted, mert normális esetben akkor fogy a gyomorsav nagyobb mennyiségben, ha táplálékot viszel be. Ha közömbösíted a gyomorsavat lúgos anyaggal, a szervezet azt hiszi, hogy kajáltál, közben meg mégsem.
Összefoglalva az egészet: a lúgosítással úgy vered át a szervezeted, ahogy téged az ezzel foglalkozó cégek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!