Az arcúregem fáj tegnap óta! Mit tegyek? 15/F
Tegnap haverommal összekaptunk, és megtérdelte az arcom bal oldalát!
Azóta fáj az arcom. És a fogaimat ha összeérintem olyan érzésem van, mint amikor mozog a fogam (csak most nem mozognak). És ma, a felső állkapcsom feletti részt megnyomtam, és belenyilalt a fogamba a fajdalom. (Amikor megnyomtam, olyan érzesem, volt, mint ha gennyedzene) Mit tegyek? Ha rendes dokihoz menyjek, vagy fogorvoshoz? Vagy csak az idegekkel van gond, és majd elmúlik? Kérlek segítsetek!
Köszönöm emberek!
Szerencsére semmi komoly! Egy kis zúzódás, és enyhe bevérzés, de nem komoly! Haza is engedtek!
Azzal ugye tisztában vagy, hogy ha az orvos szerint bármilyen sérülés egyértelműen erőszakos eredetű, akkor neki hivatalból feljelentést kell tennie?
Remélem még kissrácok vagyok, mert különben ha netán a doktorbácsi nem hitte el, hogy "elestél", akkor a haverodnak kinéz némi priusz. Lecsukni nem fogják, de felfüggesztett mehet érte, később rendkívül örülni fognak neki bármilyen iskolában-munkahelyen :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!