11 éves vagyok, és kétségbe vagyok esve? Meg foog jönni?
Már nagyon várom az első mensimet,dev félek hogy nem fog megjönni ez a mensi tünetei?
tünetek:alhasi fájdalom,mellfájás,hasmenés,fehérfolyás ingadozása
infók:
11 éves vagyok
közepes a mellméretem
akkor már lehet hogy megfog jönni?
147 cm vagyok
40 kg
akkor már lehet hogy megfog jönni?
1 éve van fehér folyásom
2 éve nő a mellem
Azzal ne foglalkozz! Ami késik az nem múlik..Amúgy igaza van az előttem szólónak. Ne siettesd! nekem 5 éve van,és 15 vagyok..elegem van belőle,mert fájdalmakkal jár,nyügös leszek tőle,ilyenkor nem tehetek semmit sem amihez éppen kedvem van..(itt gondolok a strandolásra,nyaralásra,fehér ruha hordásra) Tampont használok,de így is necces mind a 3 példa..
A fehér folyás pedig lehet valami fertőzéstől vagy gombásodástól is. Nem feltétlenül a menstruáció előtti időszak. Na de a lényed! Ne siettesd. Addig jó amíg nincs ilyen gondod. Hidd el nekem.:)
de ha nem jön meg?
mindenki azt mondja hogy rossz,de az rosszabb han em lejhetne gyereked és én ettől félek...
16 éves korig szokott mejönni és biztos hogy meg fog nőni,hidd el és igen mivel van már fehér folyásod és cicid is már nő,ezért szerintem 1 éven belül meg kell jönnie,igaz nem vagy túl magas,de ez nem hiszem hogy számítanak,nekem is 11 évesen jött meg,de már 159 cm voltam és 8 éves koromban kezdett a mellem nőni,10 éves koromra szeméremszőrőm és hónaj szőrőm is volt,és has fájásom volt mielőtt megjött volna,meg szédültem már 1 hónapja.Biztonság kedvéért mindig legyen nálad már betét,mert én sem éreztem meg amikor megjött az első.
Egyébként nem mindenki görcsöl,én sem görcsöltem csak nagyon sokáig tartott az első 2-3 évben,olyan 12-14 napig is,és hát néha késhet,kimaradozhat is,ami szintém ilyen fiatal korban normális.Meg fog jönni és lehet gyereked majd,ezen ne aggódj.Nyugi,sajnos siettettni nem lehet,fel a fejjel,és teljesen megértelek,senki sem szeret lemaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!