Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves vagyok, és kétségbe...

11 éves vagyok, és kétségbe vagyok esve? Meg foog jönni?

Figyelt kérdés

Már nagyon várom az első mensimet,dev félek hogy nem fog megjönni ez a mensi tünetei?

tünetek:alhasi fájdalom,mellfájás,hasmenés,fehérfolyás ingadozása

infók:

11 éves vagyok

közepes a mellméretem

akkor már lehet hogy megfog jönni?

147 cm vagyok

40 kg

akkor már lehet hogy megfog jönni?

1 éve van fehér folyásom

2 éve nő a mellem

2010. jún. 18. 19:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
addig örülj, míg nem jön meg!
2010. jún. 18. 19:10
 2/31 A kérdező kommentje:
ded már mindenkinek megjött az osztályxban!
2010. jún. 18. 19:10
 3/31 anonim ***** válasza:
és akkor mi van?...gondolod, hogy annyira kellemes ebben a nyári melegben, hogy még strandra sem tudnak menni minden 4. héten?
2010. jún. 18. 19:14
 4/31 A kérdező kommentje:
ok,nem kellene leszúrni!:( ;(
2010. jún. 18. 19:16
 5/31 A kérdező kommentje:
már sajnálom hogy megírtam ezt a kérdést...elvagyok keseredve
2010. jún. 18. 19:16
 6/31 anonim válasza:

Azzal ne foglalkozz! Ami késik az nem múlik..Amúgy igaza van az előttem szólónak. Ne siettesd! nekem 5 éve van,és 15 vagyok..elegem van belőle,mert fájdalmakkal jár,nyügös leszek tőle,ilyenkor nem tehetek semmit sem amihez éppen kedvem van..(itt gondolok a strandolásra,nyaralásra,fehér ruha hordásra) Tampont használok,de így is necces mind a 3 példa..

A fehér folyás pedig lehet valami fertőzéstől vagy gombásodástól is. Nem feltétlenül a menstruáció előtti időszak. Na de a lényed! Ne siettesd. Addig jó amíg nincs ilyen gondod. Hidd el nekem.:)

2010. jún. 18. 19:17
 7/31 A kérdező kommentje:

de ha nem jön meg?

mindenki azt mondja hogy rossz,de az rosszabb han em lejhetne gyereked és én ettől félek...

2010. jún. 18. 19:18
 8/31 anonim ***** válasza:
11 éves vagy, nyugi van. Ha 17 éves korodban nemjön meg, akkor aggódj, ne most. Élvezd a gyerekkorod.
2010. jún. 18. 19:30
 9/31 anonim ***** válasza:

16 éves korig szokott mejönni és biztos hogy meg fog nőni,hidd el és igen mivel van már fehér folyásod és cicid is már nő,ezért szerintem 1 éven belül meg kell jönnie,igaz nem vagy túl magas,de ez nem hiszem hogy számítanak,nekem is 11 évesen jött meg,de már 159 cm voltam és 8 éves koromban kezdett a mellem nőni,10 éves koromra szeméremszőrőm és hónaj szőrőm is volt,és has fájásom volt mielőtt megjött volna,meg szédültem már 1 hónapja.Biztonság kedvéért mindig legyen nálad már betét,mert én sem éreztem meg amikor megjött az első.

Egyébként nem mindenki görcsöl,én sem görcsöltem csak nagyon sokáig tartott az első 2-3 évben,olyan 12-14 napig is,és hát néha késhet,kimaradozhat is,ami szintém ilyen fiatal korban normális.Meg fog jönni és lehet gyereked majd,ezen ne aggódj.Nyugi,sajnos siettettni nem lehet,fel a fejjel,és teljesen megértelek,senki sem szeret lemaradni.

2010. jún. 18. 19:35
 10/31 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. jún. 18. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!