Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűz lányok és a nőgyógyász?

Szűz lányok és a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
pontosan mit csinál a nőgyógyász a szűz lányoknál, hogy vizsgál? azt hallottam, hogy jobban fáj mint ha az ember már nem lenne szűz.
2010. máj. 30. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
En 15 eves lany vagyok, es meg nem voltam, de az az igazsag, hogy en is tartok az elso vizsgalattol.
2010. máj. 30. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:

nem fáj jobban, ha normális a doki, akkor egyáltalán nem is kellemetlen, menj nyugodtan

[link]

2010. máj. 30. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászati vizsgálat nem fáj!Azért kellemetlen,mert le kell vetkőzni egy idegen elött,és az megvizsgál.Az ujjával és rákszűrésnél kenetet vesz,de ezt úgy tudom szüzeknél nem végzik.Az sem fáj!!Az eszköz hideg ennyi a kellemetlen benne.Tényleg nincs olyan pontja a vizsgálatnak,ami fájna.
2010. máj. 30. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha szűz vagy, akkor sokkal kíméletesebb módszereket keresnek, a legvégső esetben "nyúlnak be" csak, az én dokim is anno alternatív megoldásokat keresett a vizsgálatra, és mindig megtalálta, mi a baj.

Barátnőm sajna daganatgyanús volt, ezért muszáj volt megvizsgálni, de azt mondta, nem fájt, csak a műszerek hidegek voltak, meg fura volt, hogy a nőgyógyász jár odabenn először. :)

Ne félj, nem lesz semmi bajod.

2010. máj. 30. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul vetközéssel és öltözéssel együtt sincs 10 perc!
2010. máj. 30. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Szűzeket 2 féle módon vizsgálhatják meg,vagy a végbélen keresztül,szóval a fenekedbe nyúl az újjával,ez ritka,kisgyerekeknél csinálják,mármint nálad kisebbeknél,vagy,hüvelyi úton pálcikával kenetet vesz,ilyenkor szintén az újjával kicsit a hüvelyedbe nyúl,ami nem fáj és egy pálcikával benyúl.

A rákszűrűs az ami fájdalmas.

A nőgyógszához jó ha az ember hosszú felsőben,vagy szoknyában megy,mert ha le kell alul vetkőzni,akkor takar a felső rész.Általában a rendelőn belül szokott lenni egy függönnyel elválasztott vizsgáló rész és ott kell levetkőzni.Oda csak az orvos megy be vizsgálni,de van hogy a nővér is be akar menni,hogy nézzen,na én ilyenkor szólni szoktam,hogy engem zavar,más ne legyen bennt,hisz elég ciki úgy is a dolog.Ha még is a rendelőn kívül lenne öltöző,akkor is nyugodtan be lehet menni bugyiba,én sem mennék be meztlen fenékkel és elég a vizsgálóban levetni a bugyit.

A vizsgálóban van egy ágy ahová fel kell feküdni és szétteni a lábakat,illetve a lábaknak van tartórész kialakítva.

2010. máj. 30. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Szűz vagyok,én nem rég mentem vizsgálatra.15 vagyok.

Egyáltalán nem volt fájdalmas,nekem problémám is volt azért mentem,de egyáltalán nem volt rossz a vizsgálat..Aranyos volt a doki is, és bent volt egy asszisztens nő.Igaz,engem nem zavart hogy le kell vetkőzni,nem vagyok annyira szégyenlős,ez a dolga,gondolj bele hányat látott ő már ilyet...Ne parázz,semmi rossz nem fog történni..Szinte nem is érzed,az a lényeg hogy engedd el magad..Ha meg valami fáj,van szád,tudsz neki szólni..:)

2011. márc. 1. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó orvost választani a legfontosabb,mert egy jó orvos,ügyes és fájdalom érzet nélkül is képes akár megvizsgálni,míg sajnos egy rossz dokinál nem sima feszülést érzel csak.És igen,ha fáj szólni kell.Én mondjuk a magán nőgyógyászt részesítem előnybe,engem zavarna ha vizsgálatkor más is néz,más is ott tartozkodik.
2011. márc. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!