Még nincs meg de ma barna volt a folyásom és este meg a folyásom keveredett némi vérrel? Ez baj? Vagy normális és azt jelenti hogy meg fog jönni?! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok még nincs meg a menzeszem de más 75C melltartót hordok, patik is vannak szval a kamaszodás jelei ma regel barna volt a folyásom aztán meg este fürdésnél arra lettem figyelmes hogy a folyásom némi vérrel keveredik? Ez most bajt jelent vagy ez már a menzesz vagy ez valami elő dolog vagy tényleg valami gáz van velem! Nem tudom!2010. máj. 25. 22:51
4/6 anonim válasza:
Gondolom, már a puncid is szőrös. Ne aggódj, semmi baj, csak hamarosan menstruálni fogsz.
5/6 anonim válasza:
Semmi bajod sincs, nekem is így jött meg kb 2 éve.
14/L
6/6 anonim válasza:
23:07: nagyon okos lehetsz. Ezért miért kéne nődokihoz mennie. Ha ilyen buta vagy legalább ne legyél bunkó és nagyképű. Nincs semmi bajod kérdező. Meg fog jönni :) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!