Búzafűlé valóban lehet hatásos gyógyszer rák ellen?
Nagy az Isten állatkertje...
Ennél még a langyos állottvíz is jobb. Már ha úgy használod, hogy abba mártod a pengét, amivel a nyakadat elnyiszálod. Akkor aztán a rák is elmúlik, mintha elvágták volna!
Te őrült!
A búzafűlé segit a rák megelőzésében és legyőzésében.
segít az immunrendszer felépítésében, azonban jótékony hatásai sokkal messzebbre nyúlnak. Az elvégzett tanulmányok számos rákellenes alkotórészt azonosítottak benne. Az egyik ezek közül az abszcizinsav, egy növényi hormon, amely arról ismert, hogy meggátolja a mag kicsírázását, amíg az megfelelő körülmények közé nem kerül. Laboratóriumi kísérletekkel megállapították, hogy ez a sav még kis mennyiségben is elpusztítja a rák bármilyen formáját. A búzafűlé másik rák elleni hatóanyaga a B17 vitamin (laetrile). Ez a vitamin célzottan csak a rákos sejteket rombolja, az egészségeseket meghagyja. Több élelmiszerben is természetes módon megtalálható lenne, de vizsgálatok szerint a mai átlagos étrend körülbelül négyszázszor kevesebb B17 vitamint tartalmaz, mint a természetes népek étrendje. A rák előfordulása ezen népeknél rendkívül alacsony.A másik dolog meg a hit..,hogy hiszel-e benne,hogy meggyógyit és a hozzáállás!Inkább innék ilyet,minthogy kemót adjanak..,nah az nyirja ki a rákos betegeket!!!
Nem, a rákra a placebóhatást kivéve nincs effektív hatása.
Akkor inkább vegyen sokkal olcsóbb szenteltvizet. Én készítem ingyen. Az interneten keresztül is megáldom neki.
Sok szerencsét és sok erőt a küzdelemhez!
"Nagy az Isten állatkertje...
Ennél még a langyos állottvíz is jobb. Már ha úgy használod, hogy abba mártod a pengét, amivel a nyakadat elnyiszálod. Akkor aztán a rák is elmúlik, mintha elvágták volna!
Te őrült!"
Koszi kedves joindulatu kommentezo. A sogornom haldoklik, te meg ilyen szepeket irsz nekem. Tudod mit? Kivanom neked, hogy evente menj azon keresztul amin o ,meg a batyam jelen pillanatban. Budos , bunko surmo gyoker!!!
"Azzal viszont nem értek egyet, hogy a kemó öli meg a rákos betegeket."
Én Édesanyámat veszitettem el 2 évvel ezelött hasnyálmirigyrákkal..,kapott kemót is és egyre gyengéb volt,utána meg az a sok rosszullét:( Én ezért nem ajánlom a kemót mert az nem csak a rosszat pusztitja el hanem mindent,a jót is,ezáltal legyengitve az immunrendszert.
Akkor már inkább biológiai terápia v. gyógygomba kivonat esetleg búzafűlé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!