Jóindulatú petefészek ciszta? 18/L
A legtöbb nőnek valamikor az életében van cisztája, de ahogy jön, úgy fel is szívodik, és semmi probléma nem szokott vele lenni, sőt neked gyógyszerrel még annyi sem lesz :)
Azért, elmondom a másik felét is. Az egyik barátnőmnek 12 cm-es(!) volt a petefészkében, iszonyú hasfájást okozott, így fedezték fel, nyomta a körülötte lévő szerveket és ezért úgy döntöttek a dokik, hogy kiszedik, de a barátnőm azóta él és virul, és még egy mutogatni való (hogy milyen bátor volt) hege is van. :) Jó tudom, ez nem jó dolog, de így, hogy túl van rajta, már nem is tartja vészesnek.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Reménykedem, hogy a gyógyszer majd segíteni fog és nem lesz nagy baj! :) Ha valakinek még van hozzászólása, az tegye meg!
Még egyszer köszi a gyors válaszokat!!! :))))))))))))))
szia
nekem ugyanez volt, kb ugyanekkora is
kaptam rá gyógyszert és felszívódott magától :) nyugi nem lesz baj ha az orvos azt mondta
20L
Szia:)
Nekem 15 évesen volt ilyen problémám ma vagyok 22 :) Hát borzalmas fájdalmaim voltak de aztán szerencsére felszívódott a ciszta...én antibiotikumokat és kataflant kaptam akkor:) Meg 2 hetet kórházban is voltam vele...Akkor minden lehető vizsgálatot csináltakat nekem közbe meg csak magától felszívódott az egész...Szerintem ha nem utalt be az orvos rögtön a kórházba akkor nem komolyabb a ciszta és könnyen felszívódik...nekem 15 cm-es volt és az is felszívódott nem lett nagyobb baj.
De kerüld a hideg ülő helyeket és lehetőleg olyan felsőket hordj amik hosszú derekúak.
Aztán gyógyulj meg hamar:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!