Felfázás vagy így jelez a baba?
Figyelt kérdés
20 nap lenne még a következő mensesig ,de már érzékeny és fájnak a melleim és nagyon gyakran kell pisilnem ,de nem csíp vizelés után meg semmi .2016. máj. 11. 18:31
1/5 anonim válasza:
A melleim nekem is tök összevissza néha érzékenyek. A pisilés meg tudtommal azért jellemző a terhességre, mert a magzat egyszerűen nyomja a hólyagot, ami ilyen korán még nem lehetséges. Szóval szerintem felfáztál. Csinálj egy tesztet ha gondolod, nem tart semmibe.
2/5 A kérdező kommentje:
De lehetséges ,mert a has also resze megtelik verrel ,ami nyomja a holyagot a masik meg ,hogy novekszik a szervezetben a folyadek!
2016. máj. 11. 23:35
3/5 anonim válasza:
Szerintem még nagyon nagyon korai lenne babára gondolni, normális ciklus esetén még nem is volt peteérésed.
Sok kávétól is lehet, hogy gyakrabban kell menned pisilni, vagy stressz miatt. Várd meg, hogy megjön-e időben ha nem csinálj tesztet, de most még nagyon korai agyalni.
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz ! :)
2016. máj. 12. 08:15
5/5 anonim válasza:
1# az a második trimeszter en vagy annak a végen van hogy nyomja a magzat vagyis akkor kezdődik
Eleinte meg azért lehet de nem mindenkinek van mert a hormonok dolgoznak :)
Kérdező
A baba nem jelez hanem a tested es igen lehet h igy "jelez" csinálj egy tesztet ha tényleg baba van akkor ezek tünetek es ha tünetek vannak akkor Hcg is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!