King of Kings kapszula? Aki használta már, annak mi a véleménye róla?
Én évek óta szedem : SZUPERJÓ!!!! :D
Az a tapasztalatom, hogy mióta szedem, azóta sokkal teherbíróbb vagyok, jobb a közérzetem, reggel 6-tól hajnali 3-4 óráig fenn tudok lenni fáradság nélkül (évek óta!).
Volt már olyan, hogy 1-2 hetet kihagytam (pl. nem kaptam a boltban vagy elfelejtettem venni, stb.) azonnal éreztem a hiányát. Na, ilyenkor mindig rájövök, hogy ez egy nagyon jó kis táplálékkiegészítő! :D
A bőröm, hajam, körmöm is szebb tőle és ami nem mellékes, a melleim is teltebbek lettek (mivel fitoösztrogéneket tartalmaz).
A férfiaknak való változatról (for man) nem tudok nyilatkozni, én a női kapszulát szedem (King of Kings for woman).
Ja, még annyit : naponta 2x 2db kapszulát szedek (reggel és este).
Ez a libidóra is jó hatása van? Mondjuk akinek rendszeresen kell szednie gyógyszert, és annak az a mellékhatása ( az egyik ) csökkenti, vagy teljesen megszünteti a libidót.
Vagy két különböző hatású cucc nem egészen jó ötlet..
én 850 ért vettem a rossmannban itt zalaegerszegen
többminden van ott mint a bioboltban vagy a fitotékákban, ott veszek parfümöt, meg gyantát, sampont mindent
kínai angyalgyökeret sajna sehol semmilyen formában nem találtam de majd lesz, de azon kívül van minden, len mindenféle kivitelben (olaj, őrölt és egész mag, kapszula, csíra) illóolajok, masszázsolajok, táplálékkiegészítők, multivitaminok, kovaföldkapszula, görögszéna, szójalecitin, barátcserje
minden ami fitoösztrogéneket tartalmaz, lugosító kapszulák és teák, revalid, biovanne stb szépségvitaminok
Én gyógyszertár online boltban (interneten) vettem for man kapszulát (férfi létemre). Gondoltam, kipróbálom :-)
Nos, nekem nincs semmi jó véleményem, egyáltalán nem éreztem semmi pozitív hatást. Mondjuk, legalább negatív hatást sem éreztem.
Véleményem szerint nagyon messze van más táplálék kiegészítők hatásaitól, számomra KIDOBOTT PÉNZ volt. Soha többet nem veszem!!! Én nem javaslom senkinek, bár mindenki maga dönti el, próbálkozik-e vele.
érdemes akkor kipróbálni?? pl.mellnövelő hatása tényleg van?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!