SOS TERhes vagyok?
Hormonom, hülyeség. Terhes...
Ezt mindenki tudja ha egy hónap után lesz ilyen a utcalánycukorkától akkor terhes!!!
Ha nincsen terhességi teszt próbáld ki ezt:
Tegyél citromlevet egy wc papírra és pisild le és ha erőteljesen besárgul és félig ammonia szaga van terhes vagy, ez 99%-ban biztos.
Ezt a sok hülyeséget.
A terhesség jele a menstruáció?
Szedjétek már kicsit össze magatokat! Az esemény utáni teljesen bezavarja a ciklust, tehát simán előfordulhat, hogy megint megjön, sőt ha terhes lenne, akkor most valószínűleg nem jött volna meg (nagyon nagyon ritka esetben van olyan, hogy valaki terhesség mellett menstruál). Nekem is volt már "zaccos" folyásom és nem voltam terhes. Nem kell feleslegesen paráztatni a kérdezőt. A megoldás (egyenlőre) a terhességi teszt.
Arra már nem is reagálok semmit, hogy pisilj rá egy wc-papírra, nevetséges, eleve ammóniaszaga van, akár terhes valaki, akár nem.
Egy tesztcsík 300 forintba kerül és a helyedben minél hamarabb megcsinálnám, bár reggel pontosabb eredményt mutat az első vizeletből.
Abortuszra az első 12 hétben tudsz menni, tehát fontos lenne mihamarabb megtudni, hogy terhes vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!