Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS TERhes vagyok?

SOS TERhes vagyok?

Figyelt kérdés
1 honapja vettem be eseményutáni tablettát, utána 5nap mulva véreztem 5napig, most megjött rendesen a menstruáciom, már a vége fele járok elkezdtem szedni a fogamzsgátlót is, és most zaccos folyásom van, szemcsés, nagyon félek, mi ez??

2014. dec. 28. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
38%
Én is így jártam, valószínű,hogy az vagy. Hány éves vagy?
2014. dec. 28. 15:51
 2/73 anonim ***** válasza:
78%
Az esemény utáni utóhatása. Szedd a fogamzásgátlót tovább és szerintem beáll. Ha nem múlik a barna folyás, menj el nőgyógyászhoz. Bár valószínű, hogy csak a hormonok játéka. (én nem hiszem, hogy terhesség)
2014. dec. 28. 15:51
 3/73 anonim ***** válasza:
15%

Hormonom, hülyeség. Terhes...

Ezt mindenki tudja ha egy hónap után lesz ilyen a utcalánycukorkától akkor terhes!!!

2014. dec. 28. 15:53
 4/73 anonim ***** válasza:
Hát a laza életet élő csajok így járnak xD Remélem barna lesz a gyerek!!!!!
2014. dec. 28. 15:54
 5/73 A kérdező kommentje:
aha értem, akkor most mi van????? még életemben nem szedtem eseményutánit, meg fogamzásgátlót sem.....most barna a folyásom, de még vér is jön, meg szemcsés kicsit. de nem fáj semmim
2014. dec. 28. 16:00
 6/73 anonim ***** válasza:
77%
Miért olyan biztos, hogy ez terhesség lenne? Szerintem nem az, általában az esemény utáni jól szokott hatni. Persze ezt könnyen kiderítheted egy teszttel, úgyhogy nagyon gyorsan szaladj el egy drogériába, vagy patikába, még nyitva vannak.
2014. dec. 28. 16:04
 7/73 anonim ***** válasza:
0%
Hát ezek a terhesség jelei. Mondhatom, hogy sok sok ilyen ember van aki az esemény utáni tablettát minnél később veszi be és terhes. Te is közéjük estél. Ilyenkor el kell mondanod otthon, mivel kiskorú lehetsz és ajánlatos elvetetni. Viszont ha megtartod munkavállalási igazolást kell felmutatnod a gyámügynél vagy pedig elviszik menhelyre.
2014. dec. 28. 16:06
 8/73 anonim ***** válasza:
17%

Ha nincsen terhességi teszt próbáld ki ezt:

Tegyél citromlevet egy wc papírra és pisild le és ha erőteljesen besárgul és félig ammonia szaga van terhes vagy, ez 99%-ban biztos.

2014. dec. 28. 16:07
 9/73 anonim ***** válasza:
86%

Ezt a sok hülyeséget.

A terhesség jele a menstruáció?

Szedjétek már kicsit össze magatokat! Az esemény utáni teljesen bezavarja a ciklust, tehát simán előfordulhat, hogy megint megjön, sőt ha terhes lenne, akkor most valószínűleg nem jött volna meg (nagyon nagyon ritka esetben van olyan, hogy valaki terhesség mellett menstruál). Nekem is volt már "zaccos" folyásom és nem voltam terhes. Nem kell feleslegesen paráztatni a kérdezőt. A megoldás (egyenlőre) a terhességi teszt.

Arra már nem is reagálok semmit, hogy pisilj rá egy wc-papírra, nevetséges, eleve ammóniaszaga van, akár terhes valaki, akár nem.

Egy tesztcsík 300 forintba kerül és a helyedben minél hamarabb megcsinálnám, bár reggel pontosabb eredményt mutat az első vizeletből.

Abortuszra az első 12 hétben tudsz menni, tehát fontos lenne mihamarabb megtudni, hogy terhes vagy-e.

2014. dec. 28. 16:16
 10/73 A kérdező kommentje:
hát mikor kiszakadt a gumi, akkor rá kb 12 órára vettem be a tablettát. rá 5napra véreztem is rendesen, elmentem dokihoz aki aztmondta hogy a gyógyszer mellékhatása. Aztán meg jött a menstruáciom most kb 6napja tart már és most vettem észre, nagyon félek, de venni fogok tesztet, az a méhen kivülit is kimutatja??
2014. dec. 28. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!