Csikló fitymájának eltávolítása, mit gondoltok róla?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a csiklómat teljesen befedi a fitymája, egy ráncos bőrdarab, ami kb. 3 cm hosszú és a hegye 1cm-re megvastagodik. Álló helyzetben mikor összezárom lábaimat akkor is kilátszik a nagyajkaim közül. Baromira zavar. Egyszerűen olyan, mintha egy marha nagy kapucnija lenne a csiklómnak. Utálok akárcsak ránézni is.
Titokban bejelentkeztem a nőgyógyászhoz és megmutattam, azt mondta egészségügyileg nem okoz semmit ha eltávolítják. Egyedül amiatt vagyok kényelmetlen helyzetben, hogyan adjam elő a szüleimnek. Mit tennétek a helyemben?
16L
Azt hiszem, hogy engem nem zavarna ez, miért kellene peepshow-girl puncimnak lennie?
De persze lehet hogy máshogy éreznék, ha enyém is olyan lenne.
Rendben, tegyük fel, lesz egy pasim, akinek bejön. Kicsit egoistán hangzik: De velem mi lesz???
Ott tartok, hogy még az önkielégítéstől is elmegy a kedvem, ha megérzem azt a dudort.
Tudom divat a baba punci, de nem divatból akarom a műtétet. Nem akarok sztriptíz táncos lenni, csak szeretnék elégedett lenni a testemmel.
Hallottam már más lányoktól is, hogy nekik mennyire érzékeny a csiklójuk. Én nem vettem észre, hogy hű de nagyon az lenne.
Talán pont ezért, mert nagyon hátra kell húznom a bőrt, hogy meglássam a csiklóm hegyét, alapesetben teljesen le van fedve.
Na mind1, anyámék tutira nem engednék meg, nem adnának a műtétbe egy vasat se, de az biztos, amint lesz saját jövedelmem első dolgom lesz leszedetni azt a bőrt!
18 után engedélyük se kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!