Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon megrémültem. Segítség?!

Nagyon megrémültem. Segítség?!

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogyan kezdjem egy kicsit hosszú lesz!

13 éves vagyok. Az a gondom, hogy már 5-6 éves korom óta minden féle fertőzést, gombát összeszedtem, wc-ről, akár az uszodától. Ez a mai napig kísér. 5-6 éves korom óta szenvedek emiatt. Eddig nem mertem szólni anyukámnak tudom ez rengeteg idő volt, és azt is hogy lehetnek káros szövődményei.. emiatt félek.. A fertőzésem miatt sokszor van barnás, sárgás folyásom, kellemetlen illattal, tudom most sokan szidni fognak hogy "de bolond, eddig húzta "? Tudom.. De attól félek, hogy ettől a sok gombás fertőzéstől méhszájsebem lett, tudom elég gyakori. És attól félek, ha majd elmegyek orvoshoz kontrollviszgálatra, daganatot talál.. Ma egész nap sírtam amikor ezt olvastam egy újságba hogy a fertőzésnek ilyen szövődményei lehetnek.. Kérem nyugtassanak meg, tudom én vagyok a hibás, de annyira féltem anyukámnak szólni emiatt főleg 6 évesen.. Segítsenek.

2009. dec. 26. 15:23
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek.Én 14 éves vagyok.) Nyugodj meg, és azt tanácsolom, hogy azonnal szólj anyudnak! Jobb megelőzni a bajt! Én sem mernék szólni neki, de hidd el muszáj.
2009. dec. 26. 15:35
 2/36 A kérdező kommentje:
bekentem canesten oldattal magamat, az használ?
2009. dec. 26. 15:37
 3/36 anonim ***** válasza:
anyukád meghallgat és segít neked mindenben ezért van! ne félj neki szólni, felesleges félned...nyugodtan fordulj hozzá akármi van,és most pedig azért is mert ez komoly egészségügyi problémákhoz is vezethet!!
2009. dec. 26. 15:38
 4/36 anonim ***** válasza:
vizsgáltasd ki magad mindenképpen! ne kenegesd magad mindenféle krémekkel, mert lehet csak rontasz a helyzeten.Tényleg szólj anyudnak az érdekedben!
2009. dec. 26. 15:39
 5/36 A kérdező kommentje:
Remélem nincsen méhnyakrákom :(
 6/36 anonim ***** válasza:

kicsikém ne csináld ezt. a canesten jó, persze, de jobban tennéd ha anyunak szólnál. nem fogja leharapni a fejed! majd elvisz nőgyógyászhoz aki megvizsgál. nem szabad tovább húzni ezt a dolgot. amúgy ha valamilyen szövődmépnyek lennének, akkor már tünetek is jelentkeztek volna. hidd el, jobb lesz ha elmentek a dokihoz.

kitartás

és majd írj hogy mi lett:)

7/36 A kérdező kommentje:
tudom.. csak a méhnyakrák akár 10-20 évig húzódhat tünetmentesen, és félek hogy az vagyok és majd 20-30 évesen rákos leszek :(
2009. dec. 26. 15:41
 8/36 anonim ***** válasza:

Szerintem is ez a legjobb megoldas 6 evesen en sem szoltam volna, de mar 13 evesen szolj neki, ha nem akarod, hogy bajod legyen. Amugy en is megertelek, de nyugodj nmeg.

14/L

2009. dec. 26. 15:42
 9/36 anonim ***** válasza:

a méhnyakrák nem így alakul ki:)

HPV vírussal terjed, nyugi.

mindenképp menj nőgyógyászhoz ANYUKÁDDAL, majd ő megvizsgál:)

2009. dec. 26. 15:43
 10/36 anonim ***** válasza:
a méhnyakrák az csak szex-et élő nőknél lehetséges.nem? énugy tudom..
2009. dec. 26. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!