Nagyon megrémültem. Segítség?!
Nem is tudom, hogyan kezdjem egy kicsit hosszú lesz!
13 éves vagyok. Az a gondom, hogy már 5-6 éves korom óta minden féle fertőzést, gombát összeszedtem, wc-ről, akár az uszodától. Ez a mai napig kísér. 5-6 éves korom óta szenvedek emiatt. Eddig nem mertem szólni anyukámnak tudom ez rengeteg idő volt, és azt is hogy lehetnek káros szövődményei.. emiatt félek.. A fertőzésem miatt sokszor van barnás, sárgás folyásom, kellemetlen illattal, tudom most sokan szidni fognak hogy "de bolond, eddig húzta "? Tudom.. De attól félek, hogy ettől a sok gombás fertőzéstől méhszájsebem lett, tudom elég gyakori. És attól félek, ha majd elmegyek orvoshoz kontrollviszgálatra, daganatot talál.. Ma egész nap sírtam amikor ezt olvastam egy újságba hogy a fertőzésnek ilyen szövődményei lehetnek.. Kérem nyugtassanak meg, tudom én vagyok a hibás, de annyira féltem anyukámnak szólni emiatt főleg 6 évesen.. Segítsenek.
kicsikém ne csináld ezt. a canesten jó, persze, de jobban tennéd ha anyunak szólnál. nem fogja leharapni a fejed! majd elvisz nőgyógyászhoz aki megvizsgál. nem szabad tovább húzni ezt a dolgot. amúgy ha valamilyen szövődmépnyek lennének, akkor már tünetek is jelentkeztek volna. hidd el, jobb lesz ha elmentek a dokihoz.
kitartás
és majd írj hogy mi lett:)
Szerintem is ez a legjobb megoldas 6 evesen en sem szoltam volna, de mar 13 evesen szolj neki, ha nem akarod, hogy bajod legyen. Amugy en is megertelek, de nyugodj nmeg.
14/L
a méhnyakrák nem így alakul ki:)
HPV vírussal terjed, nyugi.
mindenképp menj nőgyógyászhoz ANYUKÁDDAL, majd ő megvizsgál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!