Túl nagy a mellem. Már fáj tőle a hátam. Mit ajánlotok?
Nagyon nagy kár lenne azokért a gyönyörű mellekért, ha megműttetnéd!:( Lehet egy jó minőségű melltartó, hátizom erősítés (nem mellizom), esetleg hátmasszázs segítene. Kérlek, ne műttesd meg! Nagyon nagy kár lenne értük:(
23f
Már megint a másik oltogatása...
A #4-es válaszoló válaszával semmi probléma nincs.
Ha minden nagymellű lány/nő kés alá feküdne a mellmérete miatt, akkor sok férfi hátrányba lenne, mert sokan szeretik a keblesebb nőket.
Igen, tudom mit cipel a kedves kérdező, mert ugyanekkora mellmérettel rendelkezek, ráadásul fiatalabb vagyok. És nem csak a műtét a megoldás. Van olyan hátizom erősítő gyakorlat, ami kiváló erre és el fogod bírni a melleidet (én is ezt csinálom) és vastag pántú melltartó, fehérnemű boltokba (pl.: Triumph) lehet venni. Igaz 8-10000 Ft, de azt melltartónak lehet nevezni. Mert a kínaiban, TESCO-ban vásároltaktól ne várj csodát!
Szóval HÁT IZOM ERŐSÍTÉS és MEGFELELŐ MELLTARTÓ!
Szia!
Milyen magas vagy és hány kiló?
Bocs az indiszkrét kérdésért, de a kosárméret nem olyan hatalmas, hogy indokolná a műtétet, viszont egy 85-ös hátszélesség némi túlsúlyra utal.
Ezen pedig segít a fogyás, kisebbek lesznek a mellek is vele, és elmúlik a hátfájás.
Esetleg a rossz tartás is okozhat ilyen fájdalmat, vagy nem megfelelő méretű melltartó.
Szerintem mielőtt ilyen végeleges dologra szánnád rá magad, mint a műtét, próbálj meg minden mást.
Itt egy méretkalkulátor:
Üdv: 75/D :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!