Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl nagy a mellem. Már fáj...

Túl nagy a mellem. Már fáj tőle a hátam. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és már a 85D-s kosarakat is kinőttem és nem hordok push up melltartókat. Nagyon zavar, hogy ekkora a mellem, hiszen idén ballagok, és a blúzomat is át kell szabni, mert a XXL-es felső mellmérete is kicsi. Már a hátam is borzasztóan fáj. Tudok ajánlani valamit?

2014. máj. 4. 18:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%
Erre a plasztikai műtét a megoldás,amit ilyen esetben egészségügyi indokkal ingyen megcsinálnak,de nem 15 évesen! Hanem a pubertás után. Addig olyan melltartót viselj,ami csökkenti a hátad megterhelését.
2014. máj. 4. 18:58
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Hordj sportmelltartót. Tudom, "ciki" - amúgy nem, de tudom, hogy ilyen korban annak számít - de ha nincs más megoldás.
2014. máj. 4. 19:13
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő méretű sportmelltartó, és csinál olyan tornagyakorlatokat, amelyek a hátizmokat edzik. Mást nem tudsz egyelőre.
2014. máj. 4. 19:33
 4/25 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon nagy kár lenne azokért a gyönyörű mellekért, ha megműttetnéd!:( Lehet egy jó minőségű melltartó, hátizom erősítés (nem mellizom), esetleg hátmasszázs segítene. Kérlek, ne műttesd meg! Nagyon nagy kár lenne értük:(

23f

2014. máj. 4. 19:35
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
Na ja, csak az a lényeg, hogy közé lehessen verni... hogy beszakad a háta, az mit számít...
2014. máj. 4. 19:42
 6/25 anonim ***** válasza:
43%
Ugyan az első választ valaki leszavazta,de ez a megoldás. Először megfelelő melltartó,aztán műtét. Nem ritka az ilyen,mert komoly gerincproblémákat okozhat és a melltartó sem 100%-os megoldás. De ezt majd Te is tapasztalod.
2014. máj. 4. 21:07
 7/25 anonim ***** válasza:
0%
Idióta válaszolókkal ne törődj, legalább láthatod hogy az itt válaszolgatók elég nagy része csak nyálcsorgató ffi, és ennek megfelelően kezeld a válaszukat is!
2014. máj. 5. 08:25
 8/25 anonim ***** válasza:
60%

Már megint a másik oltogatása...

A #4-es válaszoló válaszával semmi probléma nincs.

Ha minden nagymellű lány/nő kés alá feküdne a mellmérete miatt, akkor sok férfi hátrányba lenne, mert sokan szeretik a keblesebb nőket.

Igen, tudom mit cipel a kedves kérdező, mert ugyanekkora mellmérettel rendelkezek, ráadásul fiatalabb vagyok. És nem csak a műtét a megoldás. Van olyan hátizom erősítő gyakorlat, ami kiváló erre és el fogod bírni a melleidet (én is ezt csinálom) és vastag pántú melltartó, fehérnemű boltokba (pl.: Triumph) lehet venni. Igaz 8-10000 Ft, de azt melltartónak lehet nevezni. Mert a kínaiban, TESCO-ban vásároltaktól ne várj csodát!

Szóval HÁT IZOM ERŐSÍTÉS és MEGFELELŐ MELLTARTÓ!

2014. máj. 5. 15:09
 9/25 Manka68 ***** válasza:
60%

Szia!

Milyen magas vagy és hány kiló?

Bocs az indiszkrét kérdésért, de a kosárméret nem olyan hatalmas, hogy indokolná a műtétet, viszont egy 85-ös hátszélesség némi túlsúlyra utal.

Ezen pedig segít a fogyás, kisebbek lesznek a mellek is vele, és elmúlik a hátfájás.

Esetleg a rossz tartás is okozhat ilyen fájdalmat, vagy nem megfelelő méretű melltartó.

Szerintem mielőtt ilyen végeleges dologra szánnád rá magad, mint a műtét, próbálj meg minden mást.

Itt egy méretkalkulátor:

[link]

Üdv: 75/D :-)

2014. máj. 5. 17:33
 10/25 anonim ***** válasza:
39%
Kedves 8.! Fiatalabb vagy és ez a lényeg. Tényleg nem fekszik mindenki kés alá,de ha idősebb leszel akkor fogod érezni,hogy milyen károkat okoz a nagy mell a gerincen! És hidd el, ezt sport melltartó sem fogja megváltoztatni.
2014. máj. 5. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!