Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt már valaki ilyet?

Tapasztalt már valaki ilyet?

Figyelt kérdés
29-én este jött meg. Pedig olyan 5-6 körül kellett volna. Már eleve erősebben, mint szokott. Másnap is erős volt és csütörtökön délelőtt is. Estére szinte már semmi nem volt. Tegnap egyátalán semmi. Ma pedig újra van és megint erős és isszonyatosan görcsölök. Eddig szépen be volt állva és erre megint rendetlenkedik. Tudom fiatal vagyok és a testünk nem egy gép... de ilyet még nem tapasztaltam. 17/L

2014. máj. 3. 12:15
 1/2 anonim válasza:

Közben nem szexeltél vagy masztiztál?

Szerintem várjál vele,hogy mi lesz legközelebb. ha nem akar elmúlni, akkor orvos.

2014. máj. 3. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok még, masztizni pedig nem nagyon szoktam. Most jobban vagyok, már nem görcsölök és megint gyenge a vérzésem. Hétfő reggelig várok és ha újra eljátsza ezt, akkor doki.
2014. máj. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!