Most komolyan, még mindig?!? Hasonló? Óvszerbaj?
2 hete írtam egy kérdést, arról, h mi a teendő kiszakadt gumi esetén. Mármint nem kiszakadt, hanem bennem maradt, és másnap óvszerdarabok jöttek a fehérfolyással. Másnap, ahogy tanácsoltátok, elmentem dokihoz, kiszedett még pár darabot. Azóta nem voltunk együtt óvszerrel, csak peteéréskor használunk. Ha éreztem a wécén valami furcsát, placcs, lenézek, óriási fehér paca. Kihalásztam - tudom, tudom, de muszáj volt megnézni. Kesztyűvel kiszedtem, domestosos vízzel lemostam, és megrökönyödtem, hogy a 2 héttel ezelőtti óvszernek a FELE volt!!! A fél tenyeremet beborította.
Mit tegyek? A dokihoz másodjára visszamenni ezzel :/ Meg azóta kétszer voltam méhszájecsetelésen, ahol kacsával is nézelődött, és nem látott semmit. 3 alapos vizsgálat alatt nem vette észre. Hova mehetett fel? A méhszájamon nem tudott feltuszkolódni a méhembe, igaz? Holnap elvileg megjön, akkor a vérzéssel a többi darabnak - ha még van, ki kellene ürülnie, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!