Petefészek cisztára melyik Forever aloe vera terméket szedjem?
engem már 3x is műtöttek cisztára 8x7 centis volt a legnagyobb.
nekem több mint egy évig egy cisztám sem volt a géltől fú meg már nem emlékszem vmi bogyótól.. csak ér vmit...
aztán endometriózisra laparoszkópia, elég kemény injekciós kúra (klimaxoltam 20 évesen) aztán végre sikerült a baba.
:-D
2.válaszoló olvasd el még egy párszor a kérdést.
p.cisztára azért is lehet szedni h ne legyen, ne csak h elmúljon...amúgy lehet h felszívódhat...nekem még terhesség alatt is volt és hopp... felszívódott magától.
utolsó voltam
Köszönöm a válaszokat!!!!
Az első és a második válaszolónak csak annyit szeretnék írni, hogy nőgyógyásznál jártam már! Nem egy 10 éves kislány vagyok aki azt sem tudja mit csinál!Szerintem ti csak kötekedni jöttök erre az oldalra! A nem túl okos válaszokat tartsátok meg magatoknak!Már egyszer felszívódott ezért most is nagy az esély rá! Mivel ez nem okoz gondot a szervezetemben nem mütik! Aloe vera termékek kiegészítés ill.segítség lehet a javulás menetében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!