14 éves leszek hüvelygombám van anya szerint nőgyógyászhoz kellene mennünk de én nagyon félek de azt is mondta hogy vesz canestent a hüvelykúp nagyon fájdalmas?
Nem harapnak a nőgyógyászok, tény hogy nem ez a kedvenc elfoglaltsága a nőknek, hogy oda járogassanak, de ha menni kell, akkor menj. Mivel fiatal vagy, valószínűleg figyelmesebb is lesz a doki, ők is tudják, vagy legalábbis sejtik, hogy nem szívesen mész.
Canesten hüvelykúp egyáltalán nem fájdalmas, ellenben nem is biztos, hogy hatásos.
Első válaszoló, miért kell így lecseszni szegény lányt... van elég baja így is.
Na figyelj, bár én nem lány vagyok, a volt barátnőm sokszor használta a canestent (felfázásra). Olyan sokszor, h a végén már én adtam be neki. :) Van a csomagban egy műanyag applikátor, aminek a végébe kell tenni a kúpot. Így szépen feltolod, megnyomod a végén és ennyi, bent marad a cucc.
Mindig hatásos volt neki, úgyhogy első körben próbáld meg nyugodtan. Mondjuk elhasználod mind a 3-at, ha semmi, akkor viszont irány az orvos... Attól meg ne félj.
én ezt szoktam venni,mert nekem is gyakran előfordult. ez 3 db-os-ha nem múlik el ez után sem akkor doki!
Már megbocsáss, de honnan tudod, hogy gomba okozza a fertőzésedet? Első alkalommal mindenképpen orvosnak kell látni, mert hasonló tüneteket okozhat más is. Amíg nem látta orvos, felesleges canestennel próbálkozni, mert ha tenyésztés kell esetleg, akkor az be fog zavarni a kenet értékelésébe.
Szépen menjetek el a tiniambulanciára, ahol egy vattapálcával leveszik a kenetet és kapsz célzott gyógyszert, ami helyrehoz. A doktornak ez a munkája, ez csak neked kellemetlen elsőre, neki ez mindennapos rutin. Megvizsgál napi 20-50 lányt, nőt. Kereshetsz doktornőt is ha gondolod. A hüvelykúp nem fájdalmas, esetleg picit csíp. A baj inkább az, ha nem arra használod, amire való.
Először is mond meg anyukádnak, hogy ne adjon neked mindenféle gyógyszert és kenőcsöt, ha azt sem tudja igazán mi a bajod!!!!!!!!
Mert, ha még nem mentél dokihoz, honnan tudod, hogy gomba??( gondolom viszket, fáj...) de ez bármilyen más fertőzésnek is lehet a tünete!!!
Menj orvoshoz az a legjobb megoldás! És addig vehetsz pár kamillás fürdőt is, hátha enyhít a panaszokon!
Vegyetek Canesten combit, 90%, hogy elmúlik tőle!
Ha esetleg mégsem múlna el, akkor sem okoz kárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!