Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt mar olyan, hogy ataztal...

Volt mar olyan, hogy ataztal menstruacio alatt? Sztori van rola? Elmeseled?

Figyelt kérdés
amugy en nem hiszem, hogy van menstrualao no, aki meg nem kellett verfoltot kimosson a ruhajabol atazas miatt, vagy csak en vagyok ilyen ugyetlen?
2009. nov. 18. 23:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
96%
szerintem is mindenkivel előfordult már :S
2009. nov. 18. 23:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bankban ügyintéztem, sokáig kellett állnom, ezért a pultra támaszkodtam. Egy pasi a hátam mögött állandóan engem bámult és nevetett. Miután hazaértem láttam, hogy megjött és nagyon átáztam, azóta nem húzok menstruáció környékén világos nadrágot, nagyon kellemetlen volt!
2009. nov. 18. 23:20
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Ííííjjj... Ez de ciki lehetett. Nem irigyellek! :S:( :-)
2009. nov. 18. 23:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam egyszer egy követeléskezelő cégnél adminisztráción (nem találkoztunk az ügyfelekkel, mi a levelezést intéztük), és olyan szigorú volt a munkarend, hogy meg volt szabva, ki mikor és milyen gyakran mehet ki WC-re, egyszer foltot hagytam a (szövet) széken, mert nem tudtam időben kimenni WC-re cserélni. Női főnök volt pedig, de amit neki szabad volt, a beosztottaknak nem.
2009. nov. 18. 23:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Néha sajnos az embereket állatokként kezelik! :( Mi az hogy nem lehet kimenni WC-re? És ha elkap a vékony fosás? :S :D :(
2009. nov. 18. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csak te vagy ilyen ügyetlen. Minden egyes hónapban átázok minimum 2X. :@ Általában felkelés után úszok vérben, vagy ha nem cserélek időben betétet. Eddig a leggázabb az volt, mikor osztálykiránduláson áztam át. :S

De pl a legjobb barátnőm még soha az életben nem ázott át. :O

2009. nov. 18. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
23:38 - Őket ez valahogy nem érdekelte. Már nem dolgozom ott. Csak sajnos azóta nem találtam tartós teljes munkaidős melót. :-(
2009. nov. 18. 23:42
 8/13 anonim ***** válasza:
98%
Sokszor van ilyen, általában betétet használok és ha egy helyben ülök akkor nem jön ki belőlem a vér hanem csak gyűlik... aztán amit felállok kizúdul mind, persze főként a betét mellett folyik le a lábamon. Történt már vendégségben is ilyen velem, órákig véres nadrágban járkáltam. Nem túl jó érzés, de legalább nem látszott a feketén.
2009. nov. 19. 00:00
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Velem is ugyan az fordult elő mindig, ami az utolsó hozzászólóval. Még fiatalabb, "kezdő" koromban sokszor volt olyan hogy foltosan jöttem haza, most már egyre ritkábban. Pár hónapja azonban megesett, hogy reggel felkeltem, és ilyenkor általában rohannom kell wc-re, hogy ott jöjjön ki, mert hiába a betét, nem tudja olyan gyorsan beszívni, ahogy kéne. Múltkor a pizsama gatyámon lett oltári nagy flekk. Napközben amióta tampont használok már nem nagyon sikerül átáznom szerencsére!
2009. nov. 19. 06:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tegnapi 23:20, nagyn sajnállak. Annak a paraszt pasinak meg az orrát kellett volna beverni. Az én férjem ilyenkor vagy diszkréten szól a nőnek, hogy kösse a kardigánját a dereka köré (érteni szokták :=) ) vagy ha én is ott vagyok, engem figyelmeztet, hogy szóljak, de sosem röhög ki senkit.

Egyébként én is leginkább reggelente szoktam elúszni, tampon ide vagy oda, ahogy felkelek, rohanni kell a wc-re és így is előfordul, hogy a lábamon folyik minden.

Egyszer, késő ősszel (ez volt a mázlim!) kollégákkal Olaszországból autóval jöttünk haza és elfogyott a tamponom. Ahol kis kúton, ill. parkolóban wc-automatáknál megálltunk, nem lehetett kapni se tampont, se betétet, szólni pedig nem mertem (én hülye! na azóta már nem vagyok ilyen szégyenlős), hogy nagyobb kútnál vagy boltnál álljunk meg. Akárhol álltunk meg, telepakoltam magam zsepikkel és az utolsó tampont sem mertem kihúzni, remélve, hogy valamennyit benttart. A kocsiban meg behajtotam magam alá a kabát alját. Persze, mire hazaértünk, úszott mindenem, még a kabátomat is vihettem a tisztítóba.

2009. nov. 19. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!