Volt mar olyan, hogy ataztal menstruacio alatt? Sztori van rola? Elmeseled?
Nem, nem csak te vagy ilyen ügyetlen. Minden egyes hónapban átázok minimum 2X. :@ Általában felkelés után úszok vérben, vagy ha nem cserélek időben betétet. Eddig a leggázabb az volt, mikor osztálykiránduláson áztam át. :S
De pl a legjobb barátnőm még soha az életben nem ázott át. :O
Tegnapi 23:20, nagyn sajnállak. Annak a paraszt pasinak meg az orrát kellett volna beverni. Az én férjem ilyenkor vagy diszkréten szól a nőnek, hogy kösse a kardigánját a dereka köré (érteni szokták :=) ) vagy ha én is ott vagyok, engem figyelmeztet, hogy szóljak, de sosem röhög ki senkit.
Egyébként én is leginkább reggelente szoktam elúszni, tampon ide vagy oda, ahogy felkelek, rohanni kell a wc-re és így is előfordul, hogy a lábamon folyik minden.
Egyszer, késő ősszel (ez volt a mázlim!) kollégákkal Olaszországból autóval jöttünk haza és elfogyott a tamponom. Ahol kis kúton, ill. parkolóban wc-automatáknál megálltunk, nem lehetett kapni se tampont, se betétet, szólni pedig nem mertem (én hülye! na azóta már nem vagyok ilyen szégyenlős), hogy nagyobb kútnál vagy boltnál álljunk meg. Akárhol álltunk meg, telepakoltam magam zsepikkel és az utolsó tampont sem mertem kihúzni, remélve, hogy valamennyit benttart. A kocsiban meg behajtotam magam alá a kabát alját. Persze, mire hazaértünk, úszott mindenem, még a kabátomat is vihettem a tisztítóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!