A Canesten kombi mennyibe kerül?
On topic: Kb. 2000ft, és igen, csak gyógyszertárban kapható. Nekem volt gombám, és valóban elmúlt 3 nap alatt tőle, tehát jó szer. A gomba tipikus tünetei a viszketés és a fehér, túrószerű folyás.
Off: A te tüneteid azért elég erősek ahhoz, hogy ne légy biztos az egyszerű gombás fertőzésben. Ha már ilyen régóta problémáid vannak, orvoshoz kellene menned. Ez nem játék, a fogamzóképesség is lehet a tét. A helyedben már az első hónapban elmentem volna.
Elhiszem, hogy félsz tőle, én is, nem is mondom, h minden kis fertőzéssel oda kell szaladni, de ez elég súlyosnak tűnik.
Szerintem szedd össze a bátorságod, és látogasd meg a dokit! Ha gyereket szeretnél majd, úgyis muszáj lesz...
Sok sikert, jobbulást! :)
Szia!
Kb. 1700 Ft. A legtöbb gyógyszertárban kapható. Továbbá igen, a hüvely gombás fertőzödése ellen van. Tartalmaz: 3 napra elegendő hüvelytablettát illetve kenőcsöt. Érdemes tesztelni, ha nem akarsz nőgyógyászhoz menni, mellesleg szerintem ő is hasonló hüvelytablettát írna fel neked. Ha nincs javulás, akkor talán érdemes lenne elmenni nőgyógyászhoz.
Akkor úgy mérlegeld, hogy "nem merek menni" című gondolkodásodat, hogy egy ilyen kis hülye betegségnek látszódó dologból meddőség is keletkezhet!!!! + ha ne adj isten rákod lesz, akkor majd észreveszik, mikor már visz a mentő!
Nagyon felelőtlen vagy 24évesen!! Senki nem szeret orvoshoz járni, de ha kell akkor kell nincs mese.
Egyébként jó a Canesten használ hogy ha rendesen használod! Ha van párod , akkor viszont neki is kenni kell addig a 3 napig, különben nincs értelme használnod mert ugyanúgy visszakapod tőle, mivel tünetmentesen de valószínűleg neki is van hiszen neked is van, és átadtad neki. És természetesen addig a pár napig no sex.
Utolsó meg váltson dokit, ha ilyen félvállról veszi! Fogalma sem lesz róla ha komolyabb bajod lesz, aztán majd akkor szívsz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!