Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A Canesten kombi mennyibe kerül?

A Canesten kombi mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
És gyógyszertárban kapható csak? Hüvelygombára való? Nekem már 5-6 éve van valami gondom, néha nagyon viszket, állandó barna vagy fehér folyás.... a Canestenről csak most hallok először és érdekelne, használ? Kinek mik a tapasztalatai? Nőgyógyászhoz nem merek elmenni. 24 vagyok.
2008. júl. 7. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:

On topic: Kb. 2000ft, és igen, csak gyógyszertárban kapható. Nekem volt gombám, és valóban elmúlt 3 nap alatt tőle, tehát jó szer. A gomba tipikus tünetei a viszketés és a fehér, túrószerű folyás.

Off: A te tüneteid azért elég erősek ahhoz, hogy ne légy biztos az egyszerű gombás fertőzésben. Ha már ilyen régóta problémáid vannak, orvoshoz kellene menned. Ez nem játék, a fogamzóképesség is lehet a tét. A helyedben már az első hónapban elmentem volna.

Elhiszem, hogy félsz tőle, én is, nem is mondom, h minden kis fertőzéssel oda kell szaladni, de ez elég súlyosnak tűnik.

Szerintem szedd össze a bátorságod, és látogasd meg a dokit! Ha gyereket szeretnél majd, úgyis muszáj lesz...

Sok sikert, jobbulást! :)

2008. júl. 7. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Kb. 1700 Ft. A legtöbb gyógyszertárban kapható. Továbbá igen, a hüvely gombás fertőzödése ellen van. Tartalmaz: 3 napra elegendő hüvelytablettát illetve kenőcsöt. Érdemes tesztelni, ha nem akarsz nőgyógyászhoz menni, mellesleg szerintem ő is hasonló hüvelytablettát írna fel neked. Ha nincs javulás, akkor talán érdemes lenne elmenni nőgyógyászhoz.

2008. júl. 7. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Azért az már elég durva, ha 5-6 éve vannak panaszaid. Akár meddőség is lehet belőle. Szedd össze magad, menj dokihoz , ne félj.
2008. júl. 7. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ki fogom próbálni, aztán remélem használ. Nőgyógyászhoz is menni akartam, de hát 6 év alatt se tudtam rábeszélni magam. Rettegek tőle, én túl szégyenlős vagyok ahhoz, meg alapból az összes orvostól félek, csak akkor szoktam menni ha a mentő visz.
2008. júl. 7. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
igen,2000körül van.én most csak a kúpot vettem,és 6darab volt benne.a combiba meg 3van.ezt nem értem.
2008. júl. 8. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök, hogy kb.1éve folyamatosan folyásom van ,nem tudom hogyan szedem össze, pedig mosakodógélt is használok.Eleinte én is vettem a Canesten Combit, vmikor használt vmikor meg enm ,szóval feleslegesen kidobtam 1700Ft-ot.Ha a dokihoz olyan panasszal fordulok, hogy folyásom van érdekes módon,mindig csak azt mondja egy gomba és ua. a 6db-os vényre kapható kúpot írja fel.csak enm értem ha visszatér akkor miért mindig azt írja, nem is használ!Nekem már elegem van az egészből és el sem mek dokihoz, rem a menstruval kiürül és vmennyire igen, így megvárm míg megjön,tudom nem a legjobb megoldás de nem szeretek dokihoz menni.Múltkor is mondtam neki hogy ez nálam gyakran előfordul, ő meg csak annyit mondott ,hogy hát könnyen elkaphatom, lefordítva ez van.
2008. júl. 9. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor úgy mérlegeld, hogy "nem merek menni" című gondolkodásodat, hogy egy ilyen kis hülye betegségnek látszódó dologból meddőség is keletkezhet!!!! + ha ne adj isten rákod lesz, akkor majd észreveszik, mikor már visz a mentő!

Nagyon felelőtlen vagy 24évesen!! Senki nem szeret orvoshoz járni, de ha kell akkor kell nincs mese.

Egyébként jó a Canesten használ hogy ha rendesen használod! Ha van párod , akkor viszont neki is kenni kell addig a 3 napig, különben nincs értelme használnod mert ugyanúgy visszakapod tőle, mivel tünetmentesen de valószínűleg neki is van hiszen neked is van, és átadtad neki. És természetesen addig a pár napig no sex.

Utolsó meg váltson dokit, ha ilyen félvállról veszi! Fogalma sem lesz róla ha komolyabb bajod lesz, aztán majd akkor szívsz. :S

2012. jan. 31. 12:48
 8/10 anonim válasza:
a férfit akkor is kell kezelni, ha óvszert használunk?
2013. aug. 16. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen
2017. febr. 14. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen!!
2017. febr. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!