Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők, miért vagytok ennyire...

Nők, miért vagytok ennyire igénytelenek?

Figyelt kérdés

Leesik az állam ahogy olvasgatom itt a kérdéseket! Ilyen-olyan folyás, viszketés, fájó, égő hüvely, erre leírják legalább 3-man, hogy CANESTEN, AZ SEGÍTENI FOG! Erre a kérdező hú de nagyon köszöni és elmegy canestent venni.

Nemhogy orvoshoz menne és megtudná, hogy mi a tényleges baja, milyen fertőzése van, nemcsak elfedné 1 hónapig tüneteit canestennel. Aztán meg újra előjön, újra canesten orvos nélkül.. Lassan ott tart, hogy több hónapja kezeletlen fertőzése van és meddő is lehet tőle!

A másik meg ez a nagy hiszti a vizsgálat miatt. 30 éves nő életében nem volt rákszűrésen, mikor tizenéves kortól ajánlott.. És 1000-rel megy egy csomóak részéről a hiszti... Ti belegondoltok abba, hogy azon a fél percen az életetek is múlhat??

Miért vagytok ennyire igénytelenek, nemtörődömök?? Igen, EZ tömény igénytelenség!!

2013. szept. 19. 20:46
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ne provokáció a kérdésem, de egyszerűen felfoghatatlan, hogy ennyire felelőtlenek, szánalmasak..
2013. szept. 19. 20:47
 2/20 anonim ***** válasza:
81%

Nekem mázlim van, mert a baráti körünk fele orvosokból áll, így soron kívül tudok menni bármilyen dokihoz, de amikor végigmegyek a rendelőintézeten/kórházon, és látom a várakozó tömegeket, tökéletesen megértem azokat, akik megpróbálják először orvos nélkül megoldani a problémáikat. Egyébként tényleg csak üzlet a Canesten és társai, a gombát ki kell tenyészteni ahhoz, hogy lássák, melyik fajta, és mi az ellenszere.

A rákszűrés más tészta, nem tudom, miért nem mennek el rá. Nekem kétévente jön értesítő, hogy menjek, mindig el is megyek.

2013. szept. 19. 20:53
 3/20 anonim ***** válasza:
67%

Tudod kedves kérdező, én több ilyen kérdéshez hozzá szoktam szólni és mindig orvost javaslok, mégpedig aki nem hasra ütésre kezel, hanem hüvelykenet tenyésztést csinál és annak az eredménynek a tükrében kezel, de végül mindig a Canesten győz, mert hogy az mindenkinek segített...és mikor leírom, hogy speciel nekem nem, akkor is én vagyok az okoskodó, meg a minden.

Szóval ne akard őket megérteni, vagy meggyőzni, úgysem fogod tudni...:)

Én már nem is írok az ilyen jellegű kérdésekhez, mert felesleges...úgysem fog elmenni az orvoshoz az ilyen, mert aki tényleg becsületesen gyógyíttatnia akarná magát, az eleve nem itt kérdezősködne, hanem egyből orvoshoz menne.

2013. szept. 19. 20:53
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Nekem mondod? Én egészségügyben dolgozom, de még így kis kiröhögtek a kollégáim, amiért évente járok nőgyógyászhoz és fél évente háziorvoshoz kontrollra.

Szerintem ez alap és nem kerül sok időbe.

2013. szept. 19. 20:54
 5/20 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogyha gomba is, akkor se mindegyikre jó a canesten..

Annyira felidegesít, hogy még ők vannak felháborodva, hogy márpedig a canesten jó, az mennyre isten

2013. szept. 19. 20:55
 6/20 A kérdező kommentje:
Én is eü-t tanulok, bár még csak középsuliban. De itt is belénk sulykolták, hogy mindenféle panasszal ORVOS és nem otthon kísérletezgetni.
2013. szept. 19. 20:57
 7/20 anonim ***** válasza:
64%

Nehéz találni megfelelő nőgyógyászt, aki tényleg figyel rád, nem érzed magad kellemetlenül. Nyilván egy ilyen nőgyógyász látogatása nem kis pénzbe kerül, így inkább halogatunk. Nekem remek nőgyógyászom van, de csak péntekenként rendel, néha rettentő sokat kell várni, hogy legyen hely nekem, rengeteg a páciense és akkor még felmerülhet a "probléma", hogy el kell sietnie, mert egy anyuka éppen szülni fog és ő az orvosa. Meg azért 5000 forintba kerül egy vizit.

Nyilván nem jó a halogatás, de ez emberi természet, semmilyen orvoshoz nem szeretünk menni, inkább várjuk, hogy megoldódjon. Pl. nekem hetekkel ezelőtt a menstruációm elmúlása után égő és viszkető érzést tapasztaltam. Egy hetet vártam vele, hogy elmúljon vagy ne múljon. Jobban tisztítottam magam odalent és elmúlt.

2013. szept. 19. 20:58
 8/20 A kérdező kommentje:

És akkor mi van, ha kellemetlenül érzed magad? Én nem azért járok orvoshoz, mert hú de jó ott, hanem mert szükséges!

Én is utálom a nőgyógyászati vizsgálatot, becsukom a szemem és másra gondolok, aztán mindig csodálkozom, hogy nahát, már vége is.

Különben én sztk-ba járok, volt már jobb orvosom a jelenleginél, de nem kerül sokba mondanom, hogy vegyen kenetet, ne csak felírjon valamit.

Ha ilyen az orvos, akkor szépen meg kell neki mondani.. (nincs időm máshova utazgatni)

2013. szept. 19. 21:00
 9/20 anonim ***** válasza:
40%
A másik végletbe is felesleges átesni, nagyon sok probléma tényleg megoldódik magától vagy recept nélkül is kapható gyógyszerektől. Képzeld, mi lenne, ha mindenki minden egyes apró fejfájásnál rögtön orvoshoz rohangálna, és verné az asztalt, hogy neki MR-vizsgálatot csináljanak!
2013. szept. 19. 21:05
 10/20 A kérdező kommentje:

A nőgyógyászati problémák nem pont olyanok, hogy maguktól megoldódnak.

Nyilván nem kell a másik véglet sem, de amit itt csinálnak az valami hányinger.

2013. szept. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!