Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minek kell tízen egynéhány...

Minek kell tízen egynéhány éveseknek nemi életet élniük?

Figyelt kérdés
Én nem értem azokat a 12-13-14 éves lányokat vagy fiúkat, akik már nemi életet élnek!Vannak ilyen korú unokatesóim, belegondolok, hogy mi lenne ha ők is így élnének már...ááá,olyan kisgyerekek!És ne mondjátok, hogy nem, mert igenis kicsik, akármilyen "fejlett" a világ, és akármennyire nagynak érzik magukat!
2009. aug. 19. 09:42
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Ja és direkt tettem az egészség kategóriába, mert szerintem ez egyáltalán nem egészséges!
2009. aug. 19. 09:45
 2/33 anonim ***** válasza:
98%

Egyetértek veled!

Az a baj, hogy a tinik (többsége!!!) már elég érettnek érzi magát, van annyira felnőtt, hogy el tudja dönteni mit akar.

Ezzel csak az a baj, én már tudom, hogy nem így van. :) Én már voltam tini, csináltam butaságot, mert azt hittem, hogy okosabb vagyok a felnőtteknél, most már tudom, hogy nem. :)

Azonkívül:

1, "baráti" kör nyomására

2, média, mindenhol ott a szex, még ha mogyorót is reklámoznak

2009. aug. 19. 09:50
 3/33 anonim ***** válasza:
10%
arra még nem gondoltál h vannak KORÁNÉRŐK!!! hozzáteszem ez 10-15 évvel ezelőtt azt jelentette h 16-17évesen kezdték...ma meg 13-14...de ha valakinek jólesik akkor mért is ne csinálja??? erre szokták mondani h: egyéni szociális probléma... mindenki érzi h mikor akarja..
2009. aug. 19. 09:50
 4/33 anonim ***** válasza:
97%

Fogalmam sincs...De szerintem a mai fiatalok nagy része mindent hamarabb csinál a kelleténél.Úgy értem,miért kell 5.-6.osztályban cigizni? 7.osztálytól kijárni hétvégenként bulizni,piálni úgy h nemegyszer hót részegen kerülnek elő?Azt gondolják így felnőttként fogják kezelni,pedig így csak még inkább kisgyereknek nézik.

A másik pedig az,hogy a nevelésen is sok múlik.

Én is tini vagyok,14/L,de nem csinálok semmi olyat ami korai még.Nem cigizek,nem járok bulizni,nem piálok max alkalmakkor 1-2korty likőr v vmi és nem élek szexuális életet.Engem a szüleim elég szigorúan neveltek ahhoz,hogy tudjam nem jó ez csinálni.

2009. aug. 19. 09:52
 5/33 anonim ***** válasza:
97%

Kedves második!

Én is koránérőnek éreztem magam tiniként, később rájöttem érettebb fejjel, hogy az nem az!

2009. aug. 19. 09:56
 6/33 anonim ***** válasza:
35%

Én 20éves lány vagyok.

Kb óvodás korom óta önkielégítek (nem tudom, hogy jött, csak éreztem, hogy jó).

Szóval nagyon vártam már a szexet 11-12 éves koromban is, de csak 16évesen estem át rajta. És semmi baja az egészségemnek attól, hogy voltak orgazmusaim kiskoromban :D

Gondolom te arra akartál célozni, hogy azzal szúrhatják el az egészségüket, hogy ha bejön egy baba.

Amúgy meg éljék szexuális életüket, ahogy akarják. A szülő dolga felvilágosítani, de ennyi. Onnantól, hogy legális a szex (asszem 14 éves kor), max tanácsot adhatnak, meg kérdésekre választ.

2009. aug. 19. 09:58
 7/33 anonim ***** válasza:
89%

Én 17 éves lány vagyok és még nem volt barátom. Pedig lett volna rá alkalmam. Nem is egy. De vhogy egyik srácot sem éreztem alkalmasnak arra, h velem járjon. Ez normális?

Ja és tegnap összefutottam az egyik oszttársammal, aki már kb másfl éve teper értem(közben voltak barátnői) és arról beszélt, h kifgoja röhögni az egyik fiú oszttársunkat, mert még szűz.

Szerintem ez szánalmas...

2009. aug. 19. 10:02
 8/33 A kérdező kommentje:

Igen, egyértelmű, hogy a nevelés is romlik, és szerintem ilyen területen fontos az hogy a szülő szigorúbb legyen.Persze ezt csak úgy lehet megtenni, ha jó a kapcsolat.

És nem a baba miatt írtam, hogy egészségtelen, hanem önmagában, az hogy ilyen kisgyerekek szexelnek, szerintem az egészségtelen, mert abszolút nem ennek van az ideje tini korban. És bocsánat hogy lekisgyerekezem a 12-14 éveseket, de ahogy már írták is, majd később, amikor tényleg felnőttek lesznek rájönnek, milyen kicsik voltak!

(amúgy én 25 éves lány vagyok)

2009. aug. 19. 10:06
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

10:02, ez normális, bár ilyen korban azért szoktak lenni olyan randizós-kapcsolatok, hiszen ha 25évesen lesz először barátod, akkor azt hiszed, nincs nála jobb-ez baj. Lehet, hogy a korosztályod nem jön be neked? Én is az idősebb pasikra mentem, velük lehetett beszélgetni normálisan.

Szóval ha jön vki, aki tetszik, adj neki esélyt, hogy legyen később viszonyítási alapod. Sajnos sokan úgy vannak vele, hogy ha már vki törődik velük, akkor szerelemnek érzik, pedig nem az. Ezért nem árt, ha ismerkedsz (nem szexre gondolok most).

2009. aug. 19. 10:07
 10/33 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem akik korábban érnek, (koravének vagy akárhogy hívhatjuk) pont hogy azért nem kezdik korábban mert van annyi eszük! Pl én mindigis felnőttekkel szerettem lenni. Már az oviban sem játszottam olyat, hogy fúj-hozzádér-fertőző, középiskolás osztálytársaim még mindig játszák... És hát nem is szexeltem 13 évesen... Meg mások sem akiket ismerek. Igaz a mai fiatalok testileg korábban érnek, de ehhez szellemileg kell felnőni.
2009. aug. 19. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!