Van valamilyen hatásos gyógymód évek óta tartó huvelygyulladás kezelésére, ha a tenyésztés mindig E-colit és Candidát mutat ki?
Véletlenül nem tangát használsz? Az E-coli akkor szokott makacsul ragaszkodni.
Plusz Candidára a diétát próbáltad már?
A doki biztos felírt egy sereg antibiotikumot, azt mindenképpen be kell szedni, aztán jöhet a hüvelyflóra regenerálás, mint az előző is írta.
Gondold végig, hogy mit csinálhattál rosszul mert az E.coli fertőzés mindenképp széklet szennyezésre utal. Candida miatt óvatosan a cukorevéssel.
Bugyikat egy darabig célszerű főzőmosással mosni, nehogy visszafertőzd magadat. Ha használsz irrigátort akkor annak a fertőtlenítésére is figyelj oda nagyon, lehet hogy célszerű inkább venni egy újat.
Már rengeteg antibiotikumot szedtem,rengeteg alternatív gyógymódot próbáltam,nem hordok tangát,kifozom a fehérnemuket,torolkozoket,Candida diétát is csináltam,minden nagydolog után zuhanyzom,nem szedtem soha fogamzásgátlót.
Nem tudom miért nem szunik meg a fertozés.
Most operáltak endometriózis és PCOS miatt,IR-em is van.
Ha esetleg még nem próbáltad:
-immunerősítés (pl. Grapefruitmag cseppekkel)
-minden antibiotikumos kezelés után és megelőzésként is teafaolajos probiotikumos hüvelykúp -> visszaállítja a hüvelyflórát
Egészségpénztárra kapható:
[link] - bármely patikában
Elég beteg voltam én is (állandó hüvelygomba + HPV, volt műtétem is), de ez használt.
Szénhidrátszámláló diétát csinálok,és kombinálom a makrobiotikával.Ritkán eszem fehér húst,tojást,tejet.Gluténmentes dolgokat eszem.
Grépfruitmag csepp kúrát már csináltam,de nem segített.
A teafaolajat most is használom.
Mosakodásra koromvirág teát,tiszta vizet és kéthetente tejsavas bio intim lemosót használok.
Koszonom mindenkinek a segítséget!
Egy évig jártam egy nogyógyászhoz,aki kéthetente lekente a huvelyt huvelyflóra helyreállító szerrel.
Ez volt az egyetlen,ami enyhített a gyulladáson,de nem szuntette meg.
A mutét elott voltam egy dokinál,aki bórsavas kúp kúrát javasol,mellette tejsavas kúpot.
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ez a doki azt mondta,hogy azért nem szunik meg a fertozés,mert a két kórokozó mindig erosíti egymást,és ha kiirtjuk a Candidát,akkor sikerul majd kiirtani az E colit is.
Eddig is ezen voltam.
szia, én is ezekkel a a problémákkal küzdöttem éveken át, de szerencsére (nem akarom elkiabálni) 3 hónapja tünetmentes vagyok! Elegem lett a dokikból, vettem echinacea cseppet, grapefruitmag cseppet, és rendeltem a netről, Protexin Candid Plus bogyót, valamint Protexin gynophilus kúpot! Nekem ez segített eddig, ha érzem, hogy baj van elhasználok egy-két kúpot és tünetmentes vagyok!
Mielőbbi gyógyulást!
Koszonom!
Ezeket már mind próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!