Lehet hogy férges vagyok?
Figyelt kérdés
Szinte állandóan hasmenésem van evés után,és a székletben mindenféle kinézetű dolgok vannak.Nem tudom jobban leírni,vannak benne kis sárgás bogyószerű valamik,hosszabb cafatok,nyúlós részek...zöldbabra hasonlít.És ez az étkezéssel nem függ össze mert mindig ilyen.2012. szept. 10. 11:14
1/9 anonim válasza:
nem ártan orvoshoz menni, nem?
2/9 anonim válasza:
Szerintem illő lenne felkeresned a háziorvosodat. Ez nagyon durva, amiket leírtál. Menj orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad!
Jobbulást!
3/9 A kérdező kommentje:
:( Valami bajom lehet?Mi?
2012. szept. 10. 11:20
4/9 anonim válasza:
Azért mondjuk, hogy menj el orvoshoz. Mi így látatlanban nem tudunk neked semmit mondani, nemhogy diagnózist felállítani. Vizsgáltasd ki magad minél előbb!
5/9 anonim válasza:
Ha férges lennél,akkor kukacok nyüzsögnének a kakidban, ez valami más, de ORVOS!
6/9 anonim válasza:
Székletvizsgálatból kiderül, hogy férges vagy-e. El kéne menned orvoshoz!
7/9 anonim válasza:
vaze, rákod van. most jobb??? honnan a fenéből tudjuk, hogy mi a bajod??? bármi lehet.
9/9 anonim válasza:
ha a székletmintától parázol, akkor felesleges! Otthon elvégzed, és beviszed az antsz-hez, egy kis tégelyben, ami legalább még 3 tégelyben van plusz egy dobozban amin a neved és a címed van. Nem fognak hülyének nézni, nem is égő, egyáltalán nem!!!
Nyugodtan menj orvoshoz, előbb háziorvoshoz, mint ahogyan már többen is leírták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!