Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak most?

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

A barátommal elmentünk a városba sétálgatni, vásárolgatni. Vettünk pár cuccot, ettünk kínait. Minden tök jó volt. Elindultunk a város másik felébe a bevásárlóközpontba és félúton nagyon elkezdett fájni a hasam. Nem bírtam tovább, le kellett ülnöm. A barátomat elküldtem, hogy gyorsan keressen a közelben valahol wc-t. De nem bírtam ki míg talált :'( Be csúszott egy kicsit. Gyorsan elrohantam a tömb házak mögé, ahol nem jár senki. A bokrok között lecseréltem a gatyám. Közben visszatért a barátom és mondta, hogy nem talált wc-t, minden zárva. Mivel fehér gatyát vettem, teljesen átázott. A derekamra kötöttem a pulcsit, hogy ne látszódjon. Elmentünk a bevásárló központ-ba. Irány a legmesszebbi wc, ahova nem nagyon jár senki. Megtörölgettem magam, amennyire lehetett, közben a barátom el ment egy melegítő nadrágért. Annyira megalázó. Mostanában egyre többször fordul elő, hogy fáj a hasam, ha nagy wc-znem kell. De ennyire még soha és soha nem éreztem magam ennyire rosszul. :'( Mit csináljak most? Hogy érjem el, hogy ne forduljon velem ilyen többet elő? :'( Szakító ok lesz szerintetek?

Kérlek ne írjátok, hogy nem ebbe a témakörbe írjak. Igazából a hasfájás miatt írtam ide. És szeretném, ha elmondanátok mi a véleményetek, mert a Szerelem, szex > párkapcsolatok témakörben úgyis csak kiröhögnének.

18/L

2012. aug. 11. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha gyakori mostanában a hirtelen hasmenés az lehet valami étel allergia vagy étel intolerancia miatt is, érdemes lenne kivizsgáltatni. Ha szeret a barátod emiatt még nem fog ott hagyni.
2012. aug. 11. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
óóóó szegénykém :S megértelek, biztos én is nagyon kellemetlenül érezném magam. de biztos hogy nem lesz szakítás emiatt nyugodj meg :) viszont orvoshoz tényleg elkéne menned!!
2012. aug. 11. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen orvoshoz kellene fordulni! Szakítás nem hinném, hogy lenne belőle. Ha megnyugtat, akkor elmondom az én esetemet: A vőlegényem unokahúgának a szalagtűzőjére mentünk, utána pedig családi vacsorára! A párom családja nagyon komor és komoly emberek, tehát igazán nem volt valami jó a hangulat. Reggelire egy a tegnapról megmaradt kínait ettem meg, így kicsit szeles voltam egész nap. Igazából nagyon kellemetlennek éreztem volna, ha 2 percenként kirohangáltam volna a mosdóba szellenteni, ezért megpróbáltam visszaszorítani. Igen ám, de egy óvatlan pillanatban mégis kicsúszott! Ez még nem is lett volna olyan gáz, csak hogy az nem puki volt, hanem befostam!!! A párom családja előtt!!! Életem legkellemetlenebb pillanata volt! Fehér szoknyában voltam, tehát még látványos is volt! Úgyhogy örülj neki, hogy csak ketten voltatok!!! Mi nem szakítottunk, utólag jót röhögünk az egészen ( azért gyanítom, hogy a párom családja fososnak hív a hátam mögött!!!) :D
2012. aug. 11. 19:21
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

szegénykém. :S nem tudom, hogy történhet ilyen :S soha többet nem eszek kínait :D

hát remélem csak ketten voltunk. legalábbis 1x-2x körül néztem, de annyira meg voltam ijedve, hogy nem figyeltem folyamatosan az eseményeket körülöttem :(

Barátom azt mondta, hogy legalább láthatom, hogy megbízhatok benne még ilyen körülmények között is és, hogy nem akar elhagyni, mert szeret. Azt mondta holnapra el is felejti. Bár én nem fogom egykönnyen :(

2012. aug. 11. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! :) Először is, egy pillanatig se szégyelld Magad emiatt, mert nem tehetsz róla! Másodszor, ha a barátod ezért képes Veled szakítani, akkor ne sajnáld, mert akkor egy nagy bunkó! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 12. 07:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor van ilyen problémám, főleg akkor ha egy stresszes, össze-vissza időszakon vagyok túl.

Olyankor szükségem van két napra amikor csak ropit eszek meg vizet iszok, és akkor megjavul a gyomrom.

Emiatt meg kétlem, hogy bárki is szakítana veled :) (ha komoly a kapcsolat)

2012. aug. 30. 15:18
 7/10 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek :( továbbra is állandóan fáj a hasam ha nem vagyok itthon. :( állandóan az jár a fejemben, hogy mi lesz, ha megint megtörténik :( Azóta is alig merek bárhova is elmenni. Teljesen kétségbe vagyok esve :'( Csomó vizsgálaton túl vagyok már, (még végbéltükrözésen is voltam) de minden eredményem negatív, mégsem változik a helyzet :'( Mit csináljak most?
2012. dec. 31. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Van egy tuti szer, de nem azonnal fog hatni! Gasztro 825 a neve. 1-2 hónap alatt helyrehoz végleg. Én már évek óta szedem, nem egyfolytában. Ez egy probiotikum, elég drága. Normaflórral ne is próbálkozz az nem segített nekem sem. Egyébként valószínű valami allergia okozza. Engem is vizsgáltak és kórházi gasztroenterológus ajánlotta.
2012. dec. 31. 16:52
 9/10 anonim válasza:
A hasmenés szokott fájni és ki is jön hamarosan, de a te eseted más... Ha tényleg nem találtak semmit, akkor lehet hogy a záró izmaid gyengék, és "nem tudod" visszatartani? Vagy az is lehet hogy idegi alapon nem tudod úgy kezelni az izmaidat ott... Amúgy én is így vagyok, csak én pisiléssel. Nagyon kell, le is ülök, a fele kifolyik aztán mintha lezárult volna a zsilip, több nincs, pedig még nem végeztem. Ez is valami idegi alapon mehet, hogy valami összerántja akaratomon kívül is az izmokat... Stresszes életet élsz?
2012. dec. 31. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Még mindig hasmenésed van?
2022. ápr. 2. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!