Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! 12 vagyok, mi lehet velem?

SOS! 12 vagyok, mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Nemrég nagyon kezdet fájni a hasam.most vettem eszre,hogy barnas pirosas valami van a bugyimban.mi lehet ez?szoljak anyueknak?? :/nagy baj van?valakinek volt mar ilyen?mi a teendő?magyarázzatok el mindent,nagyon felek l/12
2012. máj. 17. 21:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom kamu-e de jóhiszemüen válaszolok!

Nincs baj, megjött a menstruációd. Szólj anyudnak, majd vesztek betétet

2012. máj. 17. 21:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem kamu.jo,szolok.ez mindig igy fog fajni??
2012. máj. 17. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, de ha az elsőd ilyen, szerintem igen.
2012. máj. 17. 21:53
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
A hasid fog egy kicsit fájni, és a mellecskéid feszülni fognak, mielőtt megjön a menzeszed. Eleinte kellemetlen érzés, de hamar belejössz. Szólj anyukádnak, hogy vegyetek betétet, és ő biztosan mindent el fog neked mondani, amire kíváncsi vagy.
2012. máj. 17. 22:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszi.es most mar kell noiorvoshoz jarnom? :o
2012. máj. 17. 22:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy mindig így fog fájni. Nekem az első előtt pokolian elviselhetetlen volt, aztán már egyáltalán nem is szokott fájni előtte (csak néha, de akkor is csak kicsit). Egyébként ne aggódj, szólj anyukádnak :)
2012. máj. 17. 22:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, szólj a szüleidnek! Anyukád ad majd egy Aszpirint, Papaverint, vagy Nospát a fájdalomra. Nem lesz semmi baj, nem kell nőorvoshoz menned.
2012. máj. 17. 22:56
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi.es anyum szerint ejszaka at fogok azni,ez ellen tudtok valami? :(
2012. máj. 17. 22:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát, éjjelre érdemes nagyobb méretű, éjszakai betétet betenni. És ha félsz emiatt, akkor rendszeresítsetek egy nagy piros vagy sötét színű törölközőt, amit alád terítetek. De amúgy a vér hideg vízzel könnyen kimosható. Csak az a fontos, hogy meleg víz ne érje.
2012. máj. 17. 23:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez már a menstruáció.
2012. máj. 18. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!