Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni?

Mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés
Az első barna pecsételésem után most egy hónappal nem jött meg.Nem fáztam fel. Már tegnap megkellet volna jönnie. Mikor fog? Kezdjek aggódni? 11/L
2012. febr. 19. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Most nincs nálam a kristálygömböm így nem tudom megmondani, hogy mikor fog, de azt anélkül is megmondom, hogy az elején mindenkinek pontatlan. Ne aggódj.
2012. febr. 19. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
dehogy! az első után az is lehet hogy fél év után jön meg másodszor. és még amúgy is nagyon fiatal vagy. az meg hogy napra pontosan jöjjön meg, az csak 1-2 év múlva fog pontosan beállni
2012. febr. 19. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
és kifelejtetem:/ egész nap görcsölök mint az elsőnél de csak fehér(sok) folyásom van. Ezt azért írtam hátha segít valamin :)
2012. febr. 19. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Már írtam ugyanerre a kérdésre, hogy ha még soha nem menstruáltál, nem tudhatod, hogy mikor kell megjönnie. Az első 1-2 évben lehetnek több hónapos kimaradások is.
2012. febr. 20. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!