Mit szóltok az always ultra platinumhoz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 17:04
1/8 anonim válasza:
Nem próbáltam, biztos jó. Te próbáltam már, kedves kérdező? :) Vagy a megvásárlása előtt közvélemény-kutatást tartasz? :)
2/8 anonim válasza:
Én eleve utálom az Always-t,de azért mivel újdonság kipróbáltam: hát mint a többi...Műanyagos és elcsúszik! 2db-ot használtam belőle a többit oda adtam anyukámnak bár ő sem szereti az Alwayst.
3/8 anonim válasza:
17:41-es vagyok: Itt egy másik8csak ezt az egyet találtam róla) vélemény: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__23026..
4/8 anonim válasza:
Elcsuszik??? Hat en 16 eve hasznalok Alwayst, es meg soha nem csuszott el... masfajta mar igen, de ez meg sose!
5/8 anonim válasza:
Hát eddig egyedül a Normal-t nem próbáltam ki. És általában mindig elcsúszik és mint már említettem műanyagos érzés brrr...:/ Amúgy azért próbálgattam végig,hátha vmelyik jó lesz,de tévedtem. maradtam a Libresse-nél.
6/8 anonim válasza:
Fu, en meg pont a Libresse-t nem szeretem... en csak az Allways-nal erzem szaraznak magam.
8/8 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Always vs Libresse. Hmmmm...
Én meg mind a kettőt használom. :D Az always a kedvencem nekem meg a húgomnak, anyu meg az ikertesóm pedig Libresse-párti. Próbáltuk már egységesíteni, de nem jött össze. Persze van hogy Libresse-t használok, az ikertesóm és anyum is néha használ Alwayst (ha valamelyikünknek megvolt és pár darab maradt, a "következő" elhasználja :D).
Egy kivétel van, a húgom, egyszer rakott be késő este Libresse-t, majd elrohant a Tesco-ba egy csomag Always-ért és fél órán belül dobta ki az alig használt Libresse-t. Anyu se rajong az always-ért, de a pazarlást még jobban utálja. Én meg az ikertesóm vagyunk úgy, hogy majdnem mindegy, csak én kicsit az always felé hajlok, ő meg kicsit a libresse felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!