Hüvelygomba kezelése házilag?
Gratulálok, a körömvirág KÜLSŐLEG használatos. A belsőleg nem csak azt takarja, hogy lenyelni pl, hanem az ilyen "helyeket" is.
Házilag ezt nem lehet kezelni. Canestent próbálhatod rá, az vény nélkül kapható, aztán vagy bejön vagy nem. Folyás ezeregy gombától lehet, egyikre hat ez a szer, másikra nem, doki tuti tud adni rá valamit.
1 dokihoz kéne menni, ha kefélni elég nagy vagy, akkor orvoshoz is el tudsz menni (ha szexelsz amúgy is kéne járni legalább évente citológiai szűrésre)
2 nem anyádnak kéne szólni, hanem a pasidnak, hogy kezeltesse magát ő is
Canestent meg ne ajánlgassátok!!!!!!!!!!!!!! már fürödni sem tudok elmenni egy agyonklórozott uszodába úgy, hogy ne kapjak el valami kezelhetetlen szart, mert mindenki Canestent ken mindenre és szinte minden gombatörzs rezisztens rá
ha nagyon nem lehet dokihoz menni, akkor esetleg betadine kúp, de az mindent kiírt és újra kell telepíteni az egész hüvelyflórát, de a pasit mindenképp kezelni kell, mert neki nem elég a betadine krém + ha fáj a szex, akkor ott masszív gyulladás van és kéne az antibiotikum is
a betadine jód, a jó bacikat is kiírtja a hüvelyedből - eleve nem értem, mi a fenéért lehet vény nélkül venni
a patikában kérj hüvelyflóra visszaállító szert - [link] ez egy példa
Ha nagyon makacs, és nem javul pl. Canesten hatására, akkor feltétlenül menj el nőgyógyászhoz!
Itt olvashatsz nagyon jó házi praktikákat:
Ne legyetek már ilyen flegmák mindenkivel előfordulhat... te jó isten.-.-
mindegy név nélkül fölényeskedni tudtok léényegtelen.
Na a lényeg az lehet otthon is kezelni igen. Nincs több gomba faj egészség ügyi iskolát végeztem ezt csak megtanulta.. több gombafaj az, hogy van amit megehetsz leszedhetsz a réten ami meg az emberi szervezetben jelenik meg az a candida gomba ez az egy nincs több gyökerek.-.- Ami előidézheti ezt a gombát annak van több oka. Szóval hogy ennek mi az oka el kell menned nő gyógyászhoz, hogy megtud. Otthoni kezelés pl grapefruit
Ha a tünetek nem mulnak mindenképp nőgyógyász.
Sziasztok!
Nekem is volt, illetve még van is egy makacs gombás fertőzésem... kb 3 hónapja kaptam rá a nőgyógyász által felírt hetente szedendő antibiotikumot, illetve Canesten kúpot... hát sajnos nem vált be, visszamentem egy hónapja kaptam másikat, az sem használt... nem tudom mi lehet az oka, már gondoltam arra, hogy cukormentes diétát kellene folytatnom, vagy ötletem sincs mit... csak megjegyzem 6 hónapja nem élek nemi életet és 3 hónapja már uszodában sem voltam, pont emiatt...
Szóval van olyan is, amikor valaki minden tőle telhetőt megtesz mégsem képes szabadulni ettől a valamitől :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!