Iskolaorvosin nálatok mennyire kell levetkőzni ill. egyszerre hányan mentek be a rendelőbe?
Érdekes.... Mi egyesével megyünk be, akkor vetkőzünk le. Nálunk bugyi, zokni, melltartó maradhat.
A bugyit hogyhogy le kell venni? Még nem hallottam ilyet! Meg is vizsgál az orvos? Szóval van valami értelme hogy leveszed, vagy egy pillantást sem vet rá?
Egyébként nekünk azt mondta az iskolaorvos még anno, hogy elvileg nekik azt is meg kéne nézniük, de tudják hogy ez nekünk milyen kénylmetlen lenne és ha bajunk van amúgy is elmegyünk dokihoz.
Már egyetemista vagyok, 4 éve ballagtam el a középiskolából, szóval nem vagyok képben, mi a mostani "divat", de nekünk annak idején bugyiban és melltartóban kellett lennünk, és mi is kb. négyesével mentünk be. Emlékszem, amikor levetették a melltartót velünk egy alkalommal, annyira égett a fejem (nagyon kicsik a melleim), hogy megkértem a többieket, forduljanak el. :/ Mivel szégyenlős vagyok nem kis mértékben, nekem kb. egyenlő lett volna a halállal, ha lemegyünk orvosi vizsgálatra, és közlik, hogy vegyünk le mindent. Nem csak az osztálytársaim előtt, de az orvos előtt is égett volna a fejem. Tudom, ciki, de én - mivel még nem élek nemi életet - máig nem voltam nőgyógyásznál sem...
Amúgy azért tartom ezt a vetkőzősdit hülyeségnek, mert az az orvos nyilvánvalóan nem nőgyógyász, tehát nem ért igazán a dologhoz, mintát venni gondolom nem fog, akkor meg minek ez az egész?
A diákoknak pedig megalázó ez a szitu, ha van vmi panasza vkinek, úgyis elmegy orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!