Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nagyon berúgtam (gólyatábor...

Ha nagyon berúgtam (gólyatáborban), lehet enyhébb a vérzésem? Vagy megerőszakolhattak?

Figyelt kérdés
Már az is eszembe jutott, hogy mi van, ha megerőszakoltak. De arra sz'tem emlékeznék. Meg hát minden ruhám rajtam volt, és a bugyimon sem volt semmi.
2011. aug. 16. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt miért ide írtad ki, miért nem az Egészség/Nők egészsége témakörbe?

Egyébként nem lehet az alkohol miatt enyhébb a vérzésed, ha pedig megerőszakoltak volna, azt éreznéd rendesen.

2011. aug. 16. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Első, mert "gólyatábor".

És pár év múlva diploma lesz a kezében.

2011. aug. 16. 16:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy emlékeznél. Ha pedig finoman csinálta az elkövető (vagy elkövetők), akkor nem biztos, hogy kell bármit érezned.
2011. aug. 16. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
hát hol aludtál el? a szobádban amit kaptál? vagy máshol??
2011. aug. 16. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Enyhébb vérzésed max. ovu környékén lehet (középidős vérzés a neve), piától egyáltalán nem.

Sajna esélyes, h megvoltál valaki(k)nek, és ha "finoman" csinálják, nem fogod úgy érezni, mintha megerőszakoltak volna.

Amúgy nagyon ügyes vagy, örülök, h ilyen libák kapnak majd diplomát.

2011. aug. 16. 16:30
 6/9 A kérdező kommentje:
De csak nem erőszakoltak már meg, hát semmi nyoma nem volt. Nemcsak nem éreztem semmit, hanem a bugyimon sem láttam. Ugyanúgy volt rajtam a ruha. És amúgy nem menőzésből ittam. Diszkréten próbáltam kiönteni, de észrevették.
2011. aug. 16. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
hol ébredtél fel reggel, ahol elaludtál éjjel? hát én sztem kérdezősködnék, hogy ki mit tud... de ha a saját szobádban aludtál el, amit kaptál a gt-ben, akkor nem hiszem, hogy megtörtént volna..viszont ha valahol máshol akkor már esélyesebb... hm???
2011. aug. 16. 17:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Természetesen a saját szobámban ébredtem, és tudom, hogy 1 kedves HÖK-ös bevitt. Azt nem tudom, hogy miután kijöttem a rendezvényteremből, és mielőtt megtalált vna, történhetett-e vmi. Dehát u.úgy volt rajtam a ruha, ahogy előtte (kapcsos öv, farmer), és semmi nem fáj, és nincs a bugyimon sem nyoma. Az viszont igaz, hogy sokat ittam és hánytam, és a gyomromnak sem nagyon tetszett (soha nem ittam ilyen mennyiségben piát, és nem is fogok), és 1 kicsit hamarabb jött meg, mint szokott, pár nappal a burúgásom után, és nem annyi vér volt, amennyi szokott lenni.
2011. aug. 16. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
28%

"Diszkréten próbáltam kiönteni, de észrevették."

Ehh, ne fárassz már.. annyit iszol, amennyit TE akarsz. Annyira csak van gerinced, hogy ha nem akarsz, nem iszol és kész. Mi van, ha látják? Vállald a felelősséget azért, amit csinálsz.

2011. aug. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!