Mit jelent ha nagyon fáj a hasam?
Figyelt kérdés
Nem a hasam alja, sem a gyomrom.. hanem pont középen..
Nem lehet az sem hogy most fog meg jönni mert most múlt el.. :S és nem is a hasam alja fáj.. pár napja fáj (kb:3-4)...
Lécci segítsetek :) köszönöm:)
2011. aug. 14. 09:40
1/9 anonim válasza:
Sok mindentol lehet.. mindenkepp menj el az orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
első válaszoló: MIÉRT MENJEN EL ORVOSHOZ? miért kell riogatni mindenkit orvossal???? ha rosszabb lesz akkor menj el. vagy ha nem múlik el. nem kell elmenned még orvoshoz. ne foglalkozz az elsővel.
3/9 A kérdező kommentje:
oké.!! nem tudom hogy mitől fájhat.. de nagyon :S :S
szerintetek lehet attól ohgy le feküdtem a barátommal pont 4-5 napja.. ?? és attól??
2011. aug. 14. 10:16
4/9 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak! Orvos tudja csak megmondani, hogy mi okozza a hasfájást. Inkább menjen el feleslegesen, minthogy baj legyen!
5/9 A kérdező kommentje:
hát igen ez is igaz!! sztem is holnap el fogok menni :)) köszönöm :)
2011. aug. 14. 11:13
6/9 anonim válasza:
Kedves Petronella! Te belelátsz az emberekbe? Honnan tudod. hogy a Kérdezőnek mitől fáj a hasa? Igenis el kell mennie orvoshoz, mert több oka lehet!
7/9 anonim válasza:
oh persze .... mindenki az orvossal jön .... azért mert szexelt és fáj a hasa el is kell menni?? nem feltétlenül. Nem biztos,hogy a szextől. ...
8/9 anonim válasza:
Egy szóval nem mondta senki, hogy a szextől van! Azért kell kideríteni, hogy mi az oka!
9/9 anonim válasza:
de hát a szextől nem fáj senkinek sem a hasa négy napon át. inkább menjen dokihoz, ez igaz. majd az orvos megtapogatja. lehet, hogy semmi baja, lehet hogy komolyabb.
Petronella: az orvos sokszor jó tanács, mert mi van, ha komoly, de mi van, ha semmi? Nem tudod, vagy netán megröntgenezted a hasát, és tudod, hogy mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!