Mért fáj a baloldali méhem?
Figyelt kérdés
Tegnap medencéztem és egy kicsit hideg volt a víz..de egy héttel ez előtt a balatonon voltam és hát ott se volt jobb lehet hogy ez a baj hogy megfáztam?? de tegnap még a fiúmmal is lefeküdtem ( nem ez volt az első ) lehet hogy meg sérttt valamit mi lehet a baj?? kérlek segítsetek2011. júl. 15. 09:43
3/13 anonim válasza:
legalább védekeztetek? Mi az a baloldali méh? :S
4/13 anonim válasza:
Méhed 1 van, tehát nincs bal oldali, ha csak nem vagy torzó. Petefészek van jobb és bal oldalon is. Nos, akkor mi fáj?
5/13 Smartguy86 válasza:
Az petefészek és felfáztál valószínűleg. Menj dokihoz!
6/13 anonim válasza:
egyébként ezekkel a fantasztikus anatómiai ismerteiddel, kedves kérdező, az is lehet, hogy a vakbeled fáj:-))
7/13 anonim válasza:
és szerinted melyik? a jobb, vagy a baloldali vakbele?
9/13 anonim válasza:
Kicsit nézz utána, hogy mi hogy van benned, mert a "balodali méh" kifejezést nem tudjuk értelmezni, mivel nincs ilyen. Egy méhed van, középen. De mondom, nézz meg egy képet.
Egyébként nem értem miért élsz szexuális életet, ha ennyivel sem vagy tisztában. Legalább védekeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!