Milyen fertőzés ez? Ha az egyáltalán
Ezt meg egy férfiaknak szóló cikkben találtam, de írnak benne a nőkről is:
"Burok nélkül…
A mikoplazma olyan mikroorganizmus, ami "meg van fosztva" attól a külsõ burkától, ami egyébként a legtöbb baktériumot körülveszi. A statisztikák szerint a nem gonococcus-eredetû húgycsõgyulladások 15%-áért a mikoplazma felelõs. Ugyanakkor az általa okozott panaszok szinte észrevehetetlenek . Esetenként csak egy-egy, a fehérnemûn foltot hagyó "reggeli csepp" árulkodik jelenlétérõl. Se fájdalom, se viszketés, se húgycsõ-irritáció.
Mindezek ismeretében jogosnak tûnik a kérdés: veszélyesek-e egyáltalán a mikoplazmák? Nos, nem egyértelmû, hogy a húgycsövön kívül átterjednek-e egyéb testrészekre is. A nõknél viszont bizonyos mikoplazmák petevezeték-gyulladást idézhetnek elõ , s így akár meddõséget is okozhatnak. Ezzel szemben léteznek olyan nézetek is, amelyek szerint a mikoplazmák szerepe túlértékelt úgy a fertõzõképességük, mint a fehérfolyást okozó képességük szempontjából.
Az azonban bizonyos, hogy ezek a kórokozók a férfiak és a nõk nemi szerveiben jelen lehetnek, minden káros megnyilvánulás és kellemetlen tünet nélkül."
nos ma már végre megjöttek az eredmények.Voltam dokinál először,nos akkor vettek törletet,kaptam gyno-daktarint kúpot 3 éjszakára.Segített,nagyon segített.De akkor még persze nem tudta ő sem meg én sem mi a bajom.De mma már véégre megjött az eredmény,és hát valami yeast,angolul,tehát gondolom gomba.de nagyon jól érzem magam,azt a gyno daktarint mindenkinek szívesen ajánlom.
Köszi minden választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!