A Walurinal (tőzegáfonya kapszula) felfázásra mennyire hatékony?
Sajnos antibiotikummal nem sikerült kikezelni...a másik probléma,hogy minden alkalommal utána ahogy elmúlik,társul hozzá egy hüvelygomba...vagy valami fertőzés...
Válaszokat előre is köszi.
Szerintem próbálkozz inkább a tözegáfonya szedésével.Tea vagy kapszula formában is jó,de sokkal többet ér ha magát a tőzegáfonya bogyót eszed.Bio boltokban általában lehet kapni,hatékonyabb mint a belőle gyártott tea vagy kapszula és még finom is.Én csak ajánlani tudom!
Azt ugyan nem írtad,hogy mi okozza a felfázásodat,de azért figyelmedbe ajánlanám a D-mannoz port is,nekem az E-coli okozott hosszu ideig visszatérö holyaghurutot és a D-mannoz segített,de ez persze csak abban az esetben hatásos ha neked is ezzel a bcival van dolgod.Itt a link amin olvasgathatsz erröl a készítményről: [link]
Bocsi,hogy nem direkt a kérdésedre válaszoltam,de remélem tudtam segíteni!!Mielőbbi gyógyulást kívánok!
21/N
Szia :)
Az a baj,hogy fogalmam sincs,hogy mi okozza...a vizeletemet még nem tenyésztették ki,de holnap a dokitól kapok választ majd gondolom.
Felírt kb. egy hete Zanocint...igazából semmit sem hatott,hol jobb,hol megint szar volt...de úgy vettem észre,hogy általában reggel szar meg este...nap közben egész jól "üzemel" a dolog.
Ma kezdtem el szedni a bogyót,és picivel úgy érzem jobb,mert nem ég annyira már.
Azért köszönöm mindkettőtöknek!
Előző vagyok
Hát igen,amíg nincs meg a tettes,addig nem igazán lehet megfelelő gyógymódot találni a bajra.A csípő,égő érzést ami vizeléskor jelentkezik azzal is tudod enyhíteni ha nagyon sok folyadékot iszol,akár napi 4-5 litert is.Ihatsz különféle teákat is,de a sima buborék mentes ásványvíz is megteszi.Ezzel ugymond felhigitod a vizeletedet és nem fog annyira csípni.Alkalmazhatsz még kamillás ülöfürdöt is és mindig ügyelj arra,hogy melegen tartsd a deréktájadat.Amugy a hosszu antibiotikumos kura sem tesz jot a szervezetednek,mert az a hasznos baktériumokat is pusztítja.Nálam az lett az erdménye,hogy legyengült a hüvelyflorám és elöjött a gomba.Persze tudom,hogy erös gyulladás esetén nem igen van más gyógymód,de utána érdemes immunerősítést végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!