Mikor fog már megjönni?
nekem kb másfél évig tartott ez az állapot :S bár nekem 13 és fél évesen jött meg XD
Kitartás! :S
"Használok tisztaságit, de már kezd ez az egész idegesíteni."
Hajaj, képzeld milesz mikor megjön...:D nekem 8 (!) napig tart, ls elég erős részei is vannak amikor ülök fél órán át a vévén mert annyira jön és nem akarom pazarolni a betétet...:D Állandóan cserélned kell majd, és még lehet hogy fájni is fog, pusz érzelmi hulla leszel az előtte levő napokban, például nekem ma jött meg ismét, és tegnap 3 órán át bőgtem azon hogy hogy nézhetek így ki ahogy most...szóval ne várd annyira, amúgy bőven van még időd, nekemv agy 2 évig volt fehérfolyásom bár a mellem nemkezdett oölyan hamar nőni,de a szőris már egy 1-2 éve biztos volt. Kérdezd meg anyukádnak mikor jött meg először, hozzá lehet viszonyítani talán.:D
15L
Szia!
Én 14 elmúltam és még mindig nem jött meg, de nekem is van fehér folyásom már körülbelül egy éve. Ne görcsölj ezen, majd megfog jönni! :)
ne várjátok ennyire, a hátatok közepére se fogjátok kívánni!
szörnyűűű :D igazán lehetne vmi egyszerübb, normálisabb dolog is ehelyett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!